Δ. Κολυνδρίνη για το Jumbo: Ούτε θα το δεχτώ, ούτε μπορεί να ισχύει απόφαση κατά περίπτωση

Ξεκάθαρη θέση της Αντιπεριφειάρχη στο Ράδιο ΕΝΑ για τη λειτουργία του Jumbo όλες τις Κυριακές (ηχητικό)

Ξεκάθαρη πως δεν θα δεχτεί καμία πρόταση για να λειτουργήσει το Jumbo ή όποια άλλη πολυεθνική ή πολυκατάστημα όλες τις Κυριακές του έτους δήλωσε στο Ράδιο ΕΝΑ 102,5 και στον Γιώργο Καρεκλίδη η Αντιπεριφερειάρχης κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη βάζοντας τέλος στις ανησυχίες του εμπορικού κόσμου της πόλης.
Η κ. Κολυνδρίνη τόνισε χαρακτηριστικά πως “Κάποιες χρονιές βάζαμε επιπρόσθετα δύο ή τρεις κάποιες Κυριακές, όταν ξέραμε ότι θα έρχονταν κρουαζιερόπλοια. Όμως είδαμε ότι κι αυτές τις Κυριακές ο κόσμος διοχετευόταν προς άλλα μέρη και δεν κατέκλυζε την αγορά. Αποφασίσαμε με τους ανθρώπους της αγοράς, να μην ανοίγουν τα καταστήματα πέραν των οκτώ θεσμοθετημένων Κυριακών. Αυτή η απόφαση ισχύει αυτή τη στιγμή.
Εάν και εφόσον αλλάξει αυτή η απόφαση θα είναι επειδή οι άνθρωποι της εμπορικής αγοράς θα το ζητήσουν ή θα αποφασίσουν ότι συντρέχουν κάποιοι άλλοι λόγοι”, ενώ σαφής ήταν η απάντησή της στο ερώτημα εάν κατατεθεί κατά μόνας ένα αίτημα από το Jumbo ή από άλλη επιχείρηση λέγοντας : “Ούτε θα το δεχτώ, ούτε μπορεί να ισχύσει απόφαση κατά περίπτωση. Η απόφαση ισχύει για όλη την εμπορική αγορά κι όχι για ένα κατάστημα”.
Όλη η συνέντευξη της κ. Κολυνδρίνη στο Ράδιο ΕΝΑ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.