ΕφΣυν για Πανθεσσαλικό: Μπέος κερνάει, Μπέος πίνει

Την εξυπηρέτηση ιδίων συμφερόντων του Δημάρχου Βόλου και προέδρου του ΝΠΣ καυτηριάζει η εφημερίδα

Ρεπορτάζ-καταπέλτη για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται την δημοτική περιουσία, στην οποία πλέον συμπεριλαμβάνεται και το Πανεθσσαλικό Στάδιο, ο Δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος του ΝΠΣ Βόλος Αχιλλέας Μπέος, δημοσιεύει η Εφημερίδα των Συντακτών. Στο ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Κώστα Ζαφειρόπουλου, που φέρει τον τίτλο “Δωράκι στον εαυτό του από τον Αχιλλέα Μπέο”, γίνεται μνεία στη σκανδαλώδη παραχώρηση του Πανθεσσαλικού Σταδίου, έναντι χαμηλού τιμήματος 1500 ευρώ, στην ομάδα στην οποία ο Αχιλλέας Μπέος είναι πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ:

Μπέος κερνάει, Μπέος πίνει. Tην παραχώρηση του Πανθεσσαλικού Σταδίου με πολύ χαμηλό αντίτιμο για τον Δήμο αποφάσισε ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, στην ποδοσφαιρική ομάδα όπου πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος είναι ο… ίδιος.

Στις 26 Ιουλίου, ύστερα από τηλεδιάσκεψη, το δημοτικό συμβούλιο, με τη θετική ψήφο των παρόντων μελών της παράταξης του δημάρχου, αποφάσισε κατά πλειοψηφία (11 αρνητικές ψήφοι) την παραχώρηση της χρήσης του Πανθεσσαλικού Σταδίου στον Νέο Ποδοσφαιρικό Σύλλογο «ΒΟΛΟΣ», έναντι μηνιαίου μισθώματος μόλις 1.500 ευρώ.

Η ομάδα του Βόλου αιτήθηκε στις 6 Ιουλίου τη μίσθωση με το συγκεκριμένο ποσό και ύστερα από 3 εβδομάδες ο δήμαρχος Βόλου συμφώνησε με τον εαυτό του και έκανε δεκτό το αίτημά του. Και όλα αυτά ενώ ο Αχιλλέας Μπέος, παρότι έχει δηλώσει πολλές φορές ότι θέλει να αποχωρήσει από τα ποδοσφαιρικά κοινά, όπως έγινε γνωστό μετά τη γενική συνέλευση της ΠΑΕ Βόλος, θα παραμείνει πρόεδρός της μέχρι και τον Ιούνιο του 2024.

Διαβάστε περισσότερα στο efsyn.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.