Εγκαινιάστηκε η νέα έκθεση επίπλων “Στύλλας” στην Ερμού παρουσία πλήθους κόσμου

Ο πατέρας Σπύρος και η μητέρα Ελένη Στύλλα με τους συνεχιστές Ρήγα, Μανώλη και Φώτη Στύλλα τις οικογένειές τους και το προσωπικό της επιχείρησης στα εγκαίνια του νέου τους καταστήματος στην Ερμού 21 - Κίμωνος στο Βόλο.
Μισός αιώνας ποιοτικό έπιπλο και η ιστορία συνεχίζεται

Ένα νέο κατάστημα στον πιο εμπορικό και ιστορικό δρόμο της πόλης, στην οδό Ερμού 21 Κίμωνος εγκαινίασαν σήμερα οι Υιοί Στύλλα, πλαισιωμένοι από πολλούς φίλους και πελάτες που συνεχίζουν να εμπιστεύονται το όνομα Στύλλας για τις ανάγκες του σπιτιού τους και όχι μόνο. Το όνομα Στύλλας άλλωστε είναι συνυφασμένο με το ξύλο και το έπιπλο εδώ και μισό αιώνα. Μέσα από μια ευρεία γκάμα επίπλων για όλες τις ανάγκες, με ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων όπως και τιμών. Η ποιότητα των επίπλων που κατασκευάζονται στο εργοστάσιο των Υιών Στύλλα είναι εγγυημένη και είναι αυτή που τους έχει καθιερώσει εδώ και πενήντα χρόνια καλλιεργώντας με τον πελάτη μια σχέση εμπιστοσύνης αρχικά με τον πατέρα Σπύρο και στη συνέχεια με τα παιδιά Ρήγα Μανώλη και Φώτη. Σήμερα η επιχείρηση ανοίγει νέους ορίζοντες εγκαινιάζοντας ένα νέο χώρο δείχνοντας μια δυναμική παρά την κρίση που αντιμετωπίζει ο κλάδος του εμπορίου.

Το κατάστημα «Έπιπλο Στύλλας» προσφέρει λύσεις για την κουζίνα, το σαλόνι, την τραπεζαρία και το υπνοδωμάτιο, ενώ στον χώρο εκτίθενται και πολλά στρώματα γνωστών εταιριών που προσφέρουν απαράμιλλη αίσθηση στον ύπνο.

Στα εγκαίνια αναδείχθηκε και μία τυχερή, η Ειρήνη Στεργίου, η οποία κέρδισε μετά από κλήρωση που έγινε, ένα ολοκαίνουριο Scooter Peugeot Tweet.

Η ιστορία ξεκίνησε το 1967 από το Βόλο

H εταιρεία Στύλλας Έπιπλο ιδρύθηκε το 1967 στο Βόλο από τον κύριο Στύλλα Σπυρίδων κατέχοντας την τεχνογνωσία στο μασίφ έπιπλο, στις πρεσαριστές πόρτες, κουζίνες, ντουλάπες και την γραμμή των επίπλων της εποχής.

Η τότε επένδυση αυτή αν και έγινε από τον ίδιο σε πολύ μικρή ηλικία απέφερε αμέσως καρπούς, γιατί αν και απευθυνόταν σε απαιτητικό κοινό, ο κόσμος λάτρεψε τα τότε χειροποίητα έπιπλα και την πρωτοποριακή γραμμή των κουζινών της τότε εποχής.

Αργότερα, με την έλευση νέων υλικών στην αγορά και την πρώτη είσοδο της μοριοσανίδας στην Ελλάδα δόθηκε η ευκαιρία για νέες ιδέες και λύσεις, ώστε να δημιουργηθούν έπιπλα, κουζίνες και ντουλάπες νέας γενιάς, όπως τα αποκαλούσαν, χωρίς να μειωθεί η ποιότητα και η αντοχή των επίπλων.

Έτσι το 1976 δημιουργείται η πρώτη ιδιόκτητη βιοτεχνία με τα νέα για την εποχή μηχανήματα και σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και τη μελέτη του χώρου, αρχίζει η παραγωγή των μοντέρνων επίπλων της εποχής.

Έξι χρόνια αργότερα το 1982 κατασκευάζεται το νέο ιδιόκτητο κτίριο που θα στεγάσει τη βιοτεχνία καθώς και την πρώτη έκθεση επίπλων της εταιρείας όπου οι πελάτες είχαν την ευκαιρία να πάρουν ιδέες ή και να διαλέξουν από τη μεγάλη γκάμα που υπήρχε στην έκθεση αυτή.

Η εταιρεία προχώρησε με μεγάλη επιτυχία στην κατασκευή κουζίνας, ντουλάπας, πόρτας και εκθεσιακού επίπλου, στην κατασκευή παραγγελιών αλλά και στο εμπόριο έτοιμων επίπλων ελληνικής προέλευσης και διακόσμησης χώρων από έμπειρους συνεργάτες.

Το 2000 η εταιρεία αρχίζει να μπαίνει πολύ δυναμικά στον χώρο της νέας οικοδομής που βρισκόταν σε έξαρση εκείνη την εποχή και αναλαμβάνει μεγάλα έργα, όπως ξενοδοχεία, ανακαινίσεις των νοσοκομείων Βόλου και Λαμίας, Γηροκομεία, σχολεία και ΤΕΙ σε Βόλο και Λάρισα και μεγάλες οικοδομές, πολυκατοικίες και οικισμούς διώροφων κατοικιών σε Βόλο, Πήλιο, Κεντρική Ελλάδα, Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και στην υπόλοιπη χώρα.

Η εταιρεία, παράλληλα, το 2006 αποκτά το νέο χώρο 7000 τ.μ. για να χτιστεί το εργοστάσιο που θα στεγάσει μία νέα μονάδα υπερσύγχρονης τεχνολογίας μηχανημάτων, με πιστοποίηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ISO 9001-2000) κατασκευής επίπλου, κουζίνας, ντουλάπας, πόρτας και κουφωμάτων καθώς και την τεράστια εμπειρία τόσων χρόνων δουλειάς και δημιουργίας.

Η παλαιά βιοτεχνία και έκθεση ανακαινίζεται και μετατρέπεται σε ένα ενιαίο χώρο 450 τμ όπου διακοσμείτε από εκθεσιακά κομμάτια τα οποία βρίσκονται στη διάθεση των πελατών.

Το 2011 η εταιρεία μεταβιβάζεται από το Στύλλα Σπυρίδων στους αδερφούς Στύλλα, οι οποίοι ακολουθώντας την πορεία που ήδη έχει χαράξει στο χώρο του επίπλου το όνομα Στύλλας και έχοντας καινοτόμες ιδέες πάνω στο σχεδιασμό, στην κατασκευή και στο εμπόριο επίπλων, συνεχίζουν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της προτίμησης σας, επιτυγχάνοντας ένα συνδυασμό παράδοσης και πρωτοπορίας.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες και στην ιστοσελίδα της επιχείρησης http://www.styllas-epiplo.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.