Έκανε…χιούμορ λέει ο Βασίλης Ζαχείλας- Tα 400.000€ ήταν λεφτά της Monopoly και το «σιδερικό» νεροπίστολο!

Θα δικαστεί αύριο στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για την κατηγορία της παράνομης οπλοφορίας

Αναβολή ζήτησε και έλαβε ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Ζαχείλας και θα δικαστεί αύριο Παρασκευή στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, για την κατηγορία της παράνομης οπλοφορίας, ενώ αφέθηκε ελεύθερος.

Οι συνήγοροι του κατηγορούμενου ζήτησαν προθεσμία για να μελετήσουν τη δικογραφία και να κληθούν να καταθέσουν στο δικαστήριο ως μάρτυρες οι δύο ραδιοφωνικοί παραγωγοί, στην εκπομπή των οποίων πήγε ο κατηγορούμενος, αίτημα που έγινε δεκτό και μέχρι αύριο ο 59χρονος κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος.

Ο 59χρονος ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος πήγε το πρωί της Τετάρτης σε αθλητική ραδιοφωνική εκπομπή στο Βόλο, με ένα σακίδιο πλάτης και επέδειξε στους δύο συντελεστές της εκπομπής χρήματα (για να αποδείξει ότι συγκέντρωση 400.000 € για να αγοράσει τον Ολυμπιακό Βόλου, όπως ισχυρίζεται) και ξαφνικά φέρεται να έβγαλε από το σακίδιο ένα πιστόλι, λέγοντας ότι το έχει για ασφάλεια.

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και ιδιοκτήτης γυμναστηρίου συνελήφθη αργά χθες το απόγευμα για παράνομη οπλοφορία, με εντολή εισαγγελέα, βάσει του βιντεοληπτικού υλικού, που μετέδωσαν τοπικές ιστοσελίδες και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν βρέθηκε στην κατοχή του το όπλο και τα χρήματα.

Ο Β. Ζαχείλας συνελήφθη στο γυμναστήριο που διατηρεί στο Βόλο, σε έρευνα που έγινε στην επιχείρηση και στο σπίτι του δεν βρέθηκαν το σακίδιο με τα χρήματα και το πιστόλι που επέδειξε στη ραδιοφωνική εκπομπή, ενώ τη νύχτα κρατήθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας.

Στις 10.30 το πρωί οδηγήθηκε στην εισαγγελέα υπηρεσίας και αναμένεται να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, παρουσία δύο συνηγόρων.
Στις 12.20 το μεσημέρι κάθισε στο εδώλιο του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου, που του έδωσε αναβολή και ήρε την κράτησή του οπότε αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έκανε χιούμορ, διότι τον ειρωνεύονταν οι συντελεστές της εκπομπής, τα χρήματα που έβαλε στο σακίδιο δεν ήταν αληθινά (από το παιχνίδι Monopoly), ενώ το δήθεν όπλο που φάνηκε στην κάμερα ήταν νεροπίστολο.

Δείτε το βίντεο

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.