Επείγουσα προκαταρκτική για το κορωνοπάρτι στη Σκιάθο

Με αφορμή δημοσιεύματα και βίντεο

Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση παρήγγειλε η Εισαγγελία Βόλου για το κορωνοπάρτι διάρκειας τεσσάρων ημερών που φέρεται να έγινε στη Σκιάθο, σύμφωνα με βίντεο που είδε το φως τη δημοσιότητας και σχετικά δημοσιεύματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο εισαγγελέας υπηρεσίας, ανέθεσε στο Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου να διερευνήσει αν στο πάρτι, που φέρεται ότι συμμετείχαν 100 άτομα περίπου, τηρήθηκαν οι υγειονομικοί όροι, ποιοι όροι παραβιάστηκαν και ποιος διοργάνωσε την εκδήλωση. Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής, ζητείται να ληφθούν καταθέσεις και από τους αστυνομικούς που θα διενεργήσουν την έρευνα, ώστε να εντοπιστούν οι υπαίτιοι και να αποφασιστεί αν ασκηθούν διώξεις.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ένα τετραήμερο κορωνοπάρτι διοργανώθηκε στη Σκιάθο από τις 2 έως και τις 5 Ιουλίου και για τέσσερα 24ωρα, σχεδόν 100 άτομα διασκέδασαν σε μπαρ του νησιού, αλλά ακόμα και σε κατάστρωμα πλοίου.
Η εκδρομή διοργανώθηκε μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, ενώ οι συμμετοχές των ενδιαφερομένων ξεκίνησαν εδώ και αρκετές ημέρες. Τελικά, όταν συμπληρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός, δόθηκε το ΟΚ για τα ξέφρενα πάρτι. Το κόστος διαμονής, αλλά και τα μεταφορικά στοίχησαν σε κάθε άτομο 120 ευρώ, ενώ τους ανακοινώθηκε πού και πότε θα παρτάρουν με προσωπικά μηνύματα στα messeger τους, που έχουν στα μέσα κοινωνικής κοινωνικής δικτύωσης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.