Φυλακές Βόλου: Θα απαγχονίσουν τον πατέρα του και έβαλε φωτιά σε κουβέρτα…

Νεαρός Πακιστανός κρατούμενος, που τιμωρήθηκε πειθαρχικά

Στην άσχημη ψυχολογική του κατάσταση που οφείλεται στην καταδίκη του πατέρα του σε θάνατο στο Πακιστάν, απέδωσε ένας 22χρονος κρατούμενος την ενέργειά του, να βάλει φωτιά σε κουβέρτα το μεσημέρι της Τρίτης στις Φυλακές Χιλιαδούς στον Βόλο, ωστόσο δε γλίτωσε την πειθαρχική τιμωρία για καταστροφή περιουσιακών στοιχείων του καταστήματος κράτησης.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο νεαρός αλλοδαπός, υποστήριξε στο Συμβούλιο της φυλακής, ότι προέβη στην πράξη του, λόγω της άσχημης ψυχολογικής κατάστασης που βρίσκεται, καθώς στη χώρα του, ο πατέρας του, που είχε διαφορές με κάποιους και τους σκότωσε, καταδικάστηκε σε θάνατο δι’ απαγχονισμού. Ο ίδιος είπε ότι δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια και έχει ανάγκη να πάρει ψυχοφάρμακα.
Τελικά ο νεαρός καταδικάστηκε με την επιβολή του ανώτατου ορίου βαθμών ποινής που μπορεί να επιβληθεί σε κρατούμενο. Επίσης, για την ίδια κατηγορία, της καταστροφής περιουσιακών στοιχείων της φυλακής, το συμβούλιο καταδίκασε σε ποινή επιβολής βαθμών ποινής, έναν 20χρονο από τη Συρία, διότι προκάλεσε φθορές στο καρτοτηλέφωνο της φυλακής.
Ο νεαρός, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το έκανε από λάθος συνεννόηση, καθώς ένας σωφρονιστικός υπάλληλος του είπε ότι θα του έκανε αναφορά και ο ίδιος κατάλαβε ότι ήδη του είχε κάνει, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει στην τηλεφωνική συσκευή…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.