Φυλάκιση 2,5 ετών σε 62χρονο διότι χτύπησε την γυναίκα του

Σύμφωνα με την σύζυγό του, ήταν νευριασμένος για το κινητό του!

Σε φυλάκιση 2,5 ετών με αναστολή, καταδίκασε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου έναν 62χρονο, κάτοικο χωριού έξω από το Βόλο, διότι χτύπησε και απείλησε την 56χρονη γυναίκα του, μέρα μεσημέρι στον κεντρικό δρόμο της Αγριάς, στις 16 Μαρτίου.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο δράστης ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο με τη σύζυγό του, με την οποία είναι παντρεμένος 38 χρόνια, την στιγμή που επέστρεφαν σπίτι τους, την απείλησε, με αποτέλεσμα να του τραβήξει το χειρόφρενο, ενώ το αυτοκίνητο βρισκόταν στην Αγριά και ο ίδιος που οδηγούσε να βγει έξω και να τη χτυπήσει με γροθιές στο πρόσωπο και σε άλλα σημεία του σώματος, ρίχνοντάς την στο πεζοδρόμιο.
Στο Δικαστήριο εμφανίστηκε και η 56χρονη γυναίκα που φορούσε κολάρο στο λαιμό και τόνισε ότι πριν το επεισόδιο είχαν πάει στη λαϊκή αγορά, ώστε να αγοράσει ο σύζυγός της μια θήκη για το κινητό του τηλέφωνο και τελικά μάλωσε με τον πωλητή γιατί δεν βρήκε στο χρώμα που ήθελε, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει στην ίδια, στη διάρκεια της διαδρομής και να την απειλήσει, λέγοντας «όταν φτάσουμε στο σπίτι θα δεις».
Τότε η γυναίκα πανικοβλήθηκε και τράβηξε το χειρόφρενο του αυτοκινήτου για να βγει από το όχημα, αλλά ο σύζυγός της κατέβηκε και ο ίδιος και τη χτύπησε.
Η γυναίκα είπε στο Δικαστήριο ότι τα τελευταία χρόνια υπάρχει ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι και ο σύζυγός της την έχει ξυλοκοπήσει άλλη μια φορά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.