Φυλάκιση με όρους για το επεισόδιο στην Παιδιατρική του Νοσοκομείου-«Με χτύπησε»

Κρίθηκε ένοχος ο 40χρονος, για τις μπουνιές και κλωτσιές στην πρώην σύζυγό του

Δεν γλίτωσε την ποινή ένας 40χρονος αλλοδαπός, για επεισόδιο που δημιούργησε έξω από την Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου σε βάρος της πρώην συζύγου του, όταν πήγε να δει την 13χρονη κόρη του που νοσηλευόταν με αναπνευστικό πρόβλημα.
Ο κατηγορούμενος δικάστηκε χθες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή απειλή, ενώ η ποινή της ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης μετατράπηκε σε όλων ελαφρά σωματική βλάβη. Κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 12 μηνών με αναστολή και με όρους να μην πλησιάζει την πρώην σύζυγό του σε απόσταση μικρότερη των 20 μέτρων και να παρακολουθήσει εγκεκριμένο πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ.
Η πρώην σύζυγός του, κατέθεσε στο Δικαστήριο, ότι ο κατηγορούμενος όταν πίνει, δεν ξέρει τι κάνει, τη βρίζει και τη χτυπάει μέσα στο σπίτι της, όταν τον καλεί να δει τα παιδιά ή να κάνει επισκευές, ενώ για το επεισόδιο στο Νοσοκομείο επέμενε ότι την χτύπησε.
Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες και κατέθεσε ότι πηγαίνει σπίτι για να βλέπει τα παιδιά του, αφού του τηλεφωνεί η γυναίκα, καθώς το ζευγάρι έχει τέσσερα παιδιά, τα δύο ενήλικα, την 13χρονη που νοσηλεύτηκε στην Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου Βόλου με άσθμα και ένα μωρό λίγων μηνών.
Το επεισόδιο, σημειώθηκε προχθές τα μεσάνυχτα μέσα στην Παιδιατρική Κλινική, όταν το χωρισμένο ζευγάρι άρχισε να μαλώνει.
Ο 50χρονος σύμφωνα με τις καταγγελίες της μητέρας, άρχισε να της επιρρίπτει ευθύνες για το παιδί και την απείλησε με φράσεις όπως «θα σε κάψω», «θα σε κρεμάσω» και «δεν θα σε αφήσω ζωντανή».
Αν και στο σημείο πήγε υπάλληλος της εταιρίας φύλαξης του νοσοκομείου και τους είπε να σταματήσουν, τα πνεύματα ηρέμησαν πρόσκαιρα, ωστόσο η γυναίκα κατήγγειλε ότι την χτύπησε όταν κάλεσε την Αστυνομία για παραβίαση των ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει σε βάρος του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.