Καλή φθινοπωρινή εβδομάδα…

Σε φυσιολογικά επίπεδα συνθήκες και θερμοκρασίες

Ως …καλή φθινοπωρινή εβδομάδα, χαρακτήρισε τις συνθήκες που θα επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες στη Μαγνησία, ο μετεωρολόγος κ. Θεοφάνης Τακούδης, τονίζοντας μιλώντας στο «Ράδιο-Ένα 102,5», με το σκεπτικό, ότι θα κυμανθούν σε φυσιολογικά επίπεδα, συνθήκες και θερμοκρασίες.
Πιο συγκεκριμένα, για σήμερα, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, οι άνεμοι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08…21 οC. Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι και πάλι σχεδόν αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08…21 οC. Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13…22 οC. Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11…23 οC.
Οι ενδείξεις για το ερχόμενο Σάββατο, δείχνουν ότι σε επίπεδο Θεσσαλίας ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα παραμείνει αμετάβλητη και η ανώτερη 21…24 οC.
Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι και η θερμοκρασία αμετάβλητη 21…24 οC.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.