Καραπαπάς: Δήμαρχος – ανέκδοτο ο Μπέος

Το "παρών" στα εγκαίνια του συνδέσμου φιλάθλων του Ολυμπιακού έδωσε ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ

“Δήμαρχο – ανέκδοτο” χαρακτήρισε ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς, τον Δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο, δίνοντας με αυτό τον τρόπο συνέχεια στην κόντρα που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών. Ο παράγοντας των “ερυθρολεύκων” βρέθηκε στο Βόλο με αφορμή τα εγκαίνια της “Θύρας 7” στον Βόλο (Ιωλκού με Κωνσταντά) σήμερα το απόγευμα. Την τελετή εγκαινίων τίμησαν με την παρουσία τους πέραν του κ. Καραπαπά, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού κ. Μιχάλης Κουντούρης, οι παλαίμαχοι παίκτες Γιώργος Αμανατίδης και Θανάσης Κωστούλας, όπως και οι γνωστοί οπαδοί Τάκης Τσουκαλάς και Άκης Βαρδαλάκης.

Ο κ. Καραπαπάς έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και αναφέρθηκε πέρα από τα εγκαίνια στη συνεργασία που θα υπάρχει με τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και στον Αχιλλέα Μπέο, τον οποίον χαρακτήρισε ως δήμαρχο-ανέκδοτο, ενώ ανέφερε ότι έχει πολύ μικρό μέγεθος, για να έχει την όποια διαμάχη με τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Ακόμη ονόμασε τον ΝΠΣ Βόλος Έχιδνα, παραφράζοντας το «Πύδνα». Μάλιστα, επισήμανε ότι είναι μία ανύπαρκτη ομάδα, η οποία γνωρίζει ότι είναι Ναυτικός όμιλος και θα πρέπει να ασχοληθεί με την κωπηλασία κι όχι με το ποδόσφαιρο.

Να σημειωθεί ότι από τον Ολυμπιακό Βόλου διακρίναμε την παρουσία των Ευριπίδη Τσιμπανάκου και Δημήτρη Πέγιου και από τους οργανωμένους φιλάθλους του κ. Χρήστου Τσιτσιρίγκου.

Διαβάστε περισσότερα στο magnesiasports.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.