Προκλητικός Μπέος- Βολές εναντίον Ν. Παπαπέτρου: «Είστε δημοτικοί σύμβουλοι, όχι ρουφιάνοι»

Ενόχληση του Δημάρχου για τον έλεγχο της μειοψηφίας

Ανέβηκαν οι τόνοι στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου με τον Αχ. Μπέο να επιτίθεται για ακόμη μια φορά στον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Νίκο Παπαπέτρο καλώντας τον να παραιτηθεί, γιατί σύμφωνα με τον ίδιο, έχει ξεφτιλιστεί και έχει εξαπατήσει τον κόσμο, ενώ έστρεψε τα βέλη του και στους συμβούλους της μειοψηφίας, λέγοντάς τους ότι είναι δημοτικοί σύμβουλοι  και όχι ρουφιάνοι, γιατί καταθέτουν ενστάσεις και προσφυγές επί των αποφάσεων του Δήμου.

«Δεν σας ψήφισαν να κάνετε τον εισαγγελέα και τον δικαστή. Υπάρχουν καλύτεροι δικηγόροι από σένα στον Βόλο», είπε ο Αχ. Μπέος στον Νίκο Παπαπέτρο λέγοντας ότι στις δημοκρατίες υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί.

Ο Δήμαρχος εμφανώς ενοχλημένος από τις μηνύσεις και τις ενστάσεις που καταθέτει η παράταξη Συμμαχία για τον Βόλο επιτέθηκε στον κ. Παπαπέτρο όπως και στους δημοτικούς συμβούλους της μειοψηφίας και είπε χαρακτηριστικά  «Στις δημοκρατίες υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί. Τι νοιάζει τον κόσμο για το Πόθεν Έσχες; Δημοτικοί σύμβουλοι είστε, όχι ρουφιάνοι» και συνέχισε λέγοντας ότι ο κ. Παπαπέτρος έπρεπε να είχε παραιτηθεί, γιατί γελάει ο κόσμος, γιατί ο ίδιος έχει ξεφτιλιστεί.

Μάλιστα, είπε ότι οι υπάλληλοι του Δήμου δεν είναι υπάλληλοι της μειοψηφίας να τους απασχολούν ζητώντας έγγραφα και είπε να αναζητούν ό,τι θέλουν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Από την πλευρά του ο κ. Παπαπέτρος απάντησε ότι καμία προσφυγή δεν έχει τελεσιδικήσει και υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι «δεν επιδιώξαμε την εξουσία, να ελέγξουμε ζητάμε».

Τέλος, ο Αχ. Μπέος φώναξε στη συνεδρίαση έναν συνεργάτη του ζητώντας του να τον βοηθήσει να παίξει κάτι από το κινητό. Το ηχητικό που ακούστηκε έλεγε “Σύντροφε Νίκο κατά το κοινώς λεγόμενο, τον ..ήπιαμε”, με τον Αχ. Μπέος να γελά με το άκομψο αστείο για εκείνον, που μάλλον ήταν από τους λίγους που κατάλαβαν το αστείο του θέματος.

Στις 13 Μαΐου μετρήσεις για τα θαλάσσια ύδατα

Στο μεταξύ, συζητήθηκε η ερώτηση του κ. Βενέτη σχετικά με τις δράσεις που θα αναλάβει ο Δήμος Βόλου για την ποιότητα των θαλασσίων υδάτων με τον Αχ, Μπέο να αναφέρει ότι στις 13 Μαΐου θα έρθει το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών να κάνει μετρήσεις σε Αγριά, Άναυρο, Αλυκές, Αγ. Στέφανο και Ν. Αγχίαλο. Από εκεί και πέρα είπε ο δήμαρχος ότι ισχύουν οι μετρήσεις της Περιφέρειας και του Υπουργείου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.