Κωνσταντίνος Μαραβέγιας: «Χρειάζεται αγώνας, η διαφορά Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ να μεγαλώσει»

Ο συμπολίτης γιατρός και υποψήφιος με τη Ν.Δ., μίλησε στο «Ράδιο Ένα 102,5», για τις εκλογές

«Σε εξέλιξη είναι ένας αγώνας, απ’ όλα τα στελέχη του κόμματος, για να επιτευχθεί αυτοδυναμία και άπαντες πρέπει να αγωνιστούν προς αυτή την κατεύθυνση» τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής, στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Μαγνησία, συμπολίτης γιατρός, κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, που μίλησε χθες στο «Ράδιο Ένα 102,5».
«Δεν θέλω να υπάρξω υπερφίαλος και να δώσω δεδομένα που δεν έχω στα χέρια μου, νομίζω ότι ο αγώνας των στελεχών θα είναι να πετύχουμε αυτό το δυνατό εκλογικό αποτέλεσμα, ώστε να έρθει η ώρα της πολιτικής αλλαγής», τόνισε.
Ο υποψήφιος πολιτευτής, δήλωσε ότι από την πρώτη στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην ηγεσία της ΝΔ, υποστήριξε ότι το μίγμα πολιτικής που ακολούθησε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ήταν λάθος, συμπιεστικό ως προς τη μεσαία τάξη που τελικά πλήρωσε τη «νύφη» και από την πρώτη στιγμή κατέδειξε ποιες θα ήταν οι πολιτικές κινήσεις, που θα οδηγούσαν στην αποσυμφόρηση αυτών των ανθρώπων, που αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού.

«Αλλαγή στη πολιτική»

«Αυτή είναι η μεγάλη πολιτική αλλαγή. Η αλλαγή στο μίγμα πολιτικής που θέλει να εφαρμόσει η Νέα Δημοκρατία», τόνισε και εξήγησε ότι συνίσταται στο να μειωθούν τα βάρη που σήμερα σηκώνουν οι άνθρωποι του μόχθου. Όπως είπε, αν μειώσεις τις εργοδοτικές εισφορές που καταβάλει ένας εργοδότης κάθε μήνα για τους εργαζόμενους, δεν ευνοείς τον εργοδότη, αλλά την ανάπτυξη νέων θέσεων εργασίας. Αν μειώνεις των ΕΝΦΙΑ οριζοντίως, σημαίνει ότι ευνοείς την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού.
Σύμφωνα με τον κ. Μαραβέγια, η μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο λόγο της ΝΔ και στο λόγο του κ. Τσίπρα είναι ότι ο πρωθυπουργός παραμένει διχαστικός, διακρίνει τους Έλληνες σε ελίτ και μη ελίτ, σε πλούσιους και φτωχούς, ενώ η αλήθεια είναι ότι όλοι χρειάζονται «ανάσες». Ο ίδιος τόνισε, ότι ενδεχομένως ο κ. Τσίπρας αντέγραψε πολλά, από το πρόγραμμα της ΝΔ, θέλησε όμως να βάλει το δικό του πρόσωπο, που είναι ο διχασμός.

«Κινέζικα» το ασφαλιστικό…

Σύμφωνα με τον υποψήφιο βουλευτή, ο Κυρ. Μητσοτάκης έχει μιλήσει με σαφήνεια για τους τρεις πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχτεί η εθνική ασφάλιση, που όλα αυτά αποτελούν για τον ΣΥΡΙΖΑ «Κινέζικα», τα οποία δεν κάνει τίποτα άλλο, από το να τα διαστρεβλώνει.
«Έχω την ισχυρή πεποίθηση ότι ο πρωθυπουργός δεν κατανοεί και γι’ αυτό το λόγο διαστρεβλώνει τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη. Δεν μπορούμε κάθε φορά να καθόμαστε και να αντιπαραβάλουμε τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας με τα fakes news. Πραγματικά, αν καθίσουμε να συλλέξουμε όλα τα fake news που έχουν εκπέμψει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, θα χρειαζόμασταν μέρες ατέλειωτες», επισήμανε.
«Το πιο ουσιώδες είναι ότι το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών έδειξε ότι ο Ελληνικός λαός πλέον, όταν ανοίγει το στόμα του ο κ. Τσίπρας κλείνει τα αυτιά του», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι το αποτέλεσμα των εννέα μονάδων δείχνει ότι η κυβέρνηση εκεί ήταν και εκεί παρέμεινε, που σημαίνει ότι ο Ελληνικός λαός αρνείται ακόμη και να ακούσει αυτά που εκπέμπουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

«Χρειάζεται αγώνας, η διαφορά να μεγαλώσει»

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα δημοσκοπήσεων ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ εκτίμησε ότι σε διάστημα λίγων ημερών, δεν θα υπάρξει τέτοια αντιστροφή του κλίματος και πρόσθεσε ότι δεν θέλει να δίνει περισσότερη αξία από όσο τους πρέπει στις δημοσκοπήσεις, τις οποίες χαρακτήρισε ένα χρήσιμο εργαλείο, το οποίο μπορεί κανείς να χρησιμοποιεί για να κάνει την στρατηγική του, μέχρι εκεί, γιατί αλλιώς κινδυνεύει να πέσει στην παγίδα του να επαναπαυτεί.
«Χρειάζεται αγώνας, η διαφορά να μεγαλώσει όσο το δυνατόν περισσότερο, νομίζω ότι όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας θα αγωνιστούν με μεγάλη δύναμη προς αυτή την κατεύθυνση, νομίζω ότι έτσι θα πρέπει να πορευτούμε μέχρι την ημέρα των εκλογών για να δημιουργήσουμε μια ισχυρή κυβέρνηση, αυτοδύναμη, της Νέας Δημοκρατίας, με αρκετές βουλευτικές έδρες που θα έχει τη δυνατότητα μιας μακράς κυβερνησιμότητας. Για να δώσουμε την ευκαιρία στον Κυριάκο Μητσοτάκη να εφαρμόσει αυτά που έχει εξαγγείλει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.