Λευκή νύχτα: Χιλιάδες κόσμου πλημμύρισε την αγορά του Βόλου

"Όσοι είχαν προσφορές έκαναν ταμείο" δηλώνει με ικανοποίηση ο πρόεδρος του ΕΣΒ Α.Οντόπουλος

Πλήρως ικανοποιημένος από την πρωτοβουλία να διοργανωθεί “Λευκή νύχτα” στο Βόλου δίνοντας τη δυνατότητα στους καταστηματάρχες της τοπικής αγοράς να προβούν σε ειδικές προσφορές προς τους καταναλωτές, δηλώνει στο magnesianews.gr ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου Απόστολος Οντόπουλος. Σύμφωνα με τον κ. Οντόπουλο η εμπορική αγορά του Βόλου είδε τόσο κόσμο χθες όσο δεν έχει ξαναδεί, καθώς χιλιάδες Βολιώτες αλλά και τουρίστες πλημμύρισαν το κέντρο του Βόλου για να κάνουν τα τελευταία ψώνια του καλοκαιριού σε τιμές ευκαιρίες.

Στη “Λευκή νύχτα” συμμετείχαν, σύμφωνα με τον κ. Οντόπουλο, περίπου το 75% των καταστημάτων τα οποία έμειναν ανοιχτά μέχρι και αργά το βράδυ, ενώ όπως είπε “όσοι είχαν ελκυστικές προσφορές έκαναν ταμείο” Η πρωτοβουλία βρήκε ικανοποιημένους και αρκετούς επιχειρηματίες με τους οποίους ήρθε σε επαφή το Magnesianews.gr οι οποίοι ζητούν μάλιστα την καθιέρωσή της. Η εν λόγω πρωτοβουλία ήταν μια πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου που πραγματοποιήθηκε με τη συνδιοργάνωση του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Εκτός από προσφορές σε προϊόντα, συνδυάστηκε και με μουσικές εκδηλώσεις σε διάφορα σημεία της αγοράς. “Πρωταγωνιστής” στους τζίρος ήταν και πάλι ο κλάδος της ένδυσης και υπόδησης, ενώ μεγάλη ικανοποίηση καταγράφηκε και από τους επιχειρηματίες της εστίασης.

Να σημειωθεί ότι οι εκπτώσεις συνεχίζονται έως την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου, ενώ μετά συνήθως ακολουθεί ένα δεκαήμερο προσφορών σε ορισμένα καταστήματα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.