Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίστηκε η δίκη για τη δολοφονία της Μ. Κοντούλη

Για το θέμα της πιθανής ανθρωποκτονίας κανείς δεν κατέθεσε κάτι…

Με την κατάθεση οκτώ μαρτύρων συνεχίστηκε χθες στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας η δίκη για τη δολοφονία της Εριέττας (Μαριέτας) Κοντούλη με κατηγορούμενο έναν 66χρονο επιχειρηματία από τη Μαγνησία, ο οποίος παραπέμπεται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του κατηγορούμενου στη δίκη κατέθεσαν οκτώ μάρτυρες, εάν γνώριζαν το θύμα ή όχι, αλλά για το θέμα της πιθανής ανθρωποκτονίας κανείς δεν κατέθεσε κάτι.
Συνολικά έχουν κληθεί να καταθέσουν 60 μάρτυρες και όπως όλα δείχνουν η δίκη θα διαρκέσει μεγάλο χρονικό διάστημα, με την ετυμηγορία να αναμένεται να εκδοθεί σε διάστημα αρκετών μηνών αργότερα.
Ο 66χρονος κατηγορείται για τον φόνο της μπαλαρίνας και ιδιοκτήτριας σχολής χορού, η οποία το 2002 και σε ηλικία 70 ετών εξαφανίστηκε από την Αμαλιάπολη Αλμυρού και σήμερα, 20 χρόνια μετά, η τύχη της αγνοείται.
Ο 66χρονος επιχειρηματίας έχει ήδη καταδικαστεί σε δεύτερο βαθμό από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας, σε ποινή φυλάκισης 5 ετών, για ηθική αυτουργία σε πλαστογραφία, βάσει της οποίας φέρεται να έγιναν μεταβιβάσεις ακινήτων της αγνοούμενης και εναντίον της ποινής έχει προσφύγει στον Άρειο Πάγο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.