Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά στη Μαγνησία

Ανοιξιάτικες καιρικές αστάθειες

Ανοιξιάτικες αστάθειες φαίνεται να έχει ο καιρός ενόψει του εορτασμού της Πρωτομαγιάς στο Νομό Μαγνησίας και σύμφωνα με τον κ. Φάνη Τακούδη, Μετεωρολόγο του Μ.Σ. «Αλέξανδρος Τακούδης», ο οποίος μιλώντας στο Ράδιο ΕΝΑ και στη «ΜΑΓΝΗΣΙΑ» δήλωσε ότι θα σημειωθούν κατά τόπους βροχές, με τη θερμοκρασία στον Βόλο να φτάνει έως και τους 22 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικότερα, σήμερα Σάββατο, θα έχουμε συνδυασμό συννεφιάς και ήλιου και μικρή πιθανότητα βροχής. Συγκεκριμένα, αναμένονται συννεφιές, πυκνότερες στα ανατολικά του νομού, και πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί-βορειοανατολικοί έως μέτριοι. Η θερμοκρασία στον Βόλο θα κινηθεί από τους 15.0°C έως τους 22.0°C.

Την Κυριακή, 1 Μαΐου, ο καιρός βελτιώνεται, καθώς εξασθενούν οι βόρειοι άνεμοι με αποτέλεσμα να ανέβει πάλι η θερμοκρασία, όχι όμως στα επίπεδα των προηγούμενων ημερών. Η θερμοκρασία στον Βόλο θα κυμανθεί από τους 14.0°C έως τους 20.0°C.
Την Κυριακή, την ημέρα εορτασμού της Πρωτομαγιάς αναμένονται αραιές συννεφιές που στο τέλος της ημέρας θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί ασθενείς και η θερμοκρασία στον Βόλο θα κυμαίνεται από 14.0°C έως και 21.0°C.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.