Μεγάλο ενδιαφέρον για διακοπές στη Μαγνησία την περίοδο των γιορτών

Έγιναν προκρατήσεις αλλά υπάρχει φόβος λόγω κορωνοϊού

Μεγάλο είναι και το ενδιαφέρον του κόσμου για διακοπές στη Μαγνησία την περίοδο των γιορτών, υπάρχουν πολλά τηλεφωνήματα στα ξενοδοχεία και προκρατήσεις, ωστόσο επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία, λόγω του Covid.

Ο κ. Ζαφείρης μίλησε στο Ράδιο ΕΝΑ και τον Γ. Καρεκλίδη και είπε ότι όσο καλπάζει η πανδημία θα έχουμε προβλήματα γιατί ο κόσμος έχει διάθεση να ταξιδέψει, αλλά φοβάται. Σύμφωνα με τον ίδιο αν μειωθούν τα κρούσματα, θα είμαστε σε έναν καλό δρόμο, διότι το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και υπάρχουν αρκετές προκρατήσεις.

Ο ίδιος τόνισε ότι γενικά υπάρχει αβεβαιότητα και ανησυχία σε σχέση με την πορεία της πανδημίας, βλέπουμε χώρες της Ευρώπης να προχωρούν σε γενικά και μερικά lock down και όλοι αναμένουν μήπως ισχύσουν νέα μέτρα και αποκλεισμοί, γι’ αυτό και οι κρατήσεις αναμένεται να γίνουν την τελευταία στιγμή.

Στην έκθεση τουρισμού στο Ζάππειο βρέθηκε ο Γιώργος Ζαφείρης πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας, όπου έδωσαν το παρών τρεις Δήμοι της Μαγνησίας και η Ένωση Ξενοδόχων, για την προώθηση της Μαγνησίας.

Ο ίδιος είπε ότι οι τιμές των καταλυμάτων στον Βόλο και στο Πήλιο είναι πάρα πολύ καλές και αν γίνουν νωρίς οι κρατήσεις οι επισκέπτες μπορούν να πετύχουν και καλύτερες τιμές.

Αναφερόμενος τέλος στις εκδηλώσεις που προγραμματίζονται, ο πρόεδρος των ξενοδόχων τόνισε ότι έχουν δώσει μεγάλο πλεονέκτημα στην περιοχή μας, η δημοσιότητα είναι θετική και συμβάλλει στην αύξηση της επισκεψιμότητας, ενώ τόνισε ότι δεν είναι ειδικός για ν΄αποφανθεί αν θα πρέπει να γίνουν εκδηλώσεις με πολυκοσμία ή διαδηλώσεις, που έχουμε δει τελευταία στην περιοχή μας.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.