Μπέος για Στάχτου: Ευτυχώς που δεν πατάει στη δουλειά της και δεν κόλλησε συναδέλφους της

Αναλγησία του Δημάρχου Βόλου μπροστά στην κατάσταση της υγείας της προέδρου των Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας

Την αναλγησία του μπροστά το πρόβλημα υγείας της Θάλειας Στάχτου, προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων των ΟΤΑ, η οποία δημοσιοποίησε σήμερα το πρωί πως νοσεί από κορωνοϊό, έδειξε ο Αχιλλέας Μπέος ο οποίος σε δελτίο Τύπου του Δήμου, που ενημέρωνε για τα τεστ κορωνοϊού που πραγματοποιήθηκαν σε δημοτικούς υπαλλήλους, είπε αναφερόμενος στην κ. Στάχτου ότι “ευτυχώς που δεν πατάει στη δουλειά της και δεν υπάρχει κίνδυνος να κόλλησε συναδέλφους της”.
Ούτε περαστικά δεν ευχήθηκε ο Αχιλλέας Μπέος στην πρόεδρο των εργαζομένων Θάλεια Στάχτου η οποία νόσησε από κορωνοϊό, αλλά την κατηγόρησε ότι δεν πατάει στη δουλειά της επειδή είναι συνδικαλίστρια.
Η δήλωσή του αυτή έρχεται σε αντίθεση με τα όσα δήλωνε το καλοκαίρι, όταν νόσησε από κορωνοϊό συνεργάτιδά του. Τότε, ο ίδιος είχε ενδιαφερθεί και για την πορεία της υγείας της και της οικογένειάς της, όμως τώρα δεν είχε να βρει ούτε μία καλή κουβέντα για την δημοτική υπάλληλο, που νοσεί από κορωνοϊό.
Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Βόλου αφού ενημέρωσε μέσω της ανακοίνωσής του ότι έγιναν με δική του απόφαση σε περίπου 180 άτομα τεστ κορωνοϊού και τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά μέχρι το πρωί της Τετάρτη και ότι έγιναν απολυμάνσεις στο Δημαρχείο και στο Σπίρερ και σήμερα θα γίνει και στο ΕΑΚ, θεώρησε σωστό να “επιτεθεί” στην πρόεδρο των εργαζομένων.
Έτσι, η επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Βόλου αναφέρει χαρακτηριστικά ότι: “Ο κ. Μπέος διατύπωσε και μια αιχμή για την πρόεδρο του συλλόγου των εργαζομένων των ΟΤΑ , που η ίδια δημοσιοποίησε ότι νοσεί, λέγοντας ότι “το μόνο ευχάριστο σε αυτή την περίπτωση είναι ότι σαν συνδικαλίστρια δεν πατάει ποτέ στη δουλειά της και έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος να κόλλησε κάποιους συναδέλφούς της”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.