Ν. Καπούλα για το πάρκινγκ στη Φιλελλήνων: « Τα εγκαίνια δεν προϋποθέτουν την πλήρη λειτουργία»

Το δώμα δεν μπορεί να λειτουργήσει, σύμφωνα με την επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας

Δεν προϋποθέτουν την πλήρη λειτουργία του πάρκινγκ τα εγκαίνια, υποστήριξε μιλώντας στο Ράδιο ΕΝΑ και στον Γιώργο Καρεκλίδη, η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Βόλου κ. Νάνσυ Καπούλα, πυροδοτώντας τη φιέστα εγκαινίων που δρομολογεί αύριο ο Αχ. Μπέος για το πάρκιγκ στην Φιλελλήνων. Η κ. Καπούλα έθεσε ερωτήματα για το εάν έχει παραδοθεί το έργο και το πιο σημαντικό εάν έχει λάβει τις απαραίτητες εγκρίσεις από τους αρμόδιους ελεγκτικούς μηχανισμούς, ενώ υποστήριξε πως το δώμα δεν μπορεί να λειτουργήσει ως χώρος υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπως το προωθεί ο Δήμος.

Τα εγκαίνια του πάρκινγκ στην Φιλελλήνων ετοιμάζεται να γιορτάζει η δημοτική αρχή Μπέου, ωστόσο φαίνεται πως πολλά είναι ακόμη τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από μεγάλο και ακριβό αυτό έργο.

Σύμφωνα με την κ. Καπούλα έχει  εκδοθεί για το πάρκινγκ αναθεωρημένη οικοδομική άδεια, όμως όπως σημείωσε ενώ το πάρκινγκ μπορεί να λειτουργήσει , η ίδια πιστεύει ότι το δώμα δεν μπορεί. Η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Βόλου έκανε λόγο για ελέγχους όταν ολοκληρώνεται ένα έργο και έθεσε ερωτήματα για το εάν αυτοί οι έλεγχοι έχουν ολοκληρωθεί στην περίπτωση του πάρκινγκ.

“Όταν ολοκληρώνουμε ένα έργο, υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί για το εάν έχει γίνει πιστή εφαρμογή των προδιαγραφών. Δεν έχω την ενημέρωση εάν έχει λειτουργήσει ο ελεγκτικός μηχανισμός στο 100%, γιατί τέτοια θέματα δεν έρχονται στο ΔΣ”, σημείωσε η κ. Καπούλα συμπληρώνοντας πως για να παραδοθούν κτήρια τέτοιας σπουδαιότητας, επειδή αφορά σε πολλά  αυτοκίνητα, έχουν πολύ σοβαρές προδιαγραφές και πρέπει ο ελεγκτικός μηχανισμός πρέπει να εξετάσει με ευλάβεια.

Μάλιστα η ίδια σχολίασε πως τα εγκαίνια δεν σημαίνουν απαραίτητα και παράδοση -παραλαβή.

” Εγκαίνια μπορεί να κάνει. Εγκαίνια είχαν κάνει και στο Συνεδριακό που δεν λειτούργησε ποτέ. Τα εγκαίνια δεν προϋποθέτουν την πλήρη λειτουργία. Μπορεί ο έλεγχος να τρέχει”, είπε χαρακτηριστικά η κ. Καπούλα, περιμένοντας κι εκείνη αύριο τις εξηγήσεις για το εάν και πως θα λειτουργήσει τελικά το περιβόητο πάρκινγκ στην οδό Φιλελλήνων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.