Άγριος ξυλοδαρμός 51χρονου από τα δύο αδέρφια της εν διαστάσει γυναίκας του

Η Κόρινθος στο επίκεντρο για το σοβαρό επεισόδιο που σημειώθηκε στο κέντρο της πόλης. Ο ξυλοδαρμός του 51χρονου από τα αδέρφια της εν διαστάσει γυναίκας του, πυροδοτεί αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις στην πόλη.

Ο άγριος ξυλοδαρμός του 51χρονου ξεσήκωσε μια ολόκληρη περιοχή στο κέντρο της Κορίνθου. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, ακινητοποίησαν τόσο τους δύο δράστες της επίθεσης, όσο και το θύμα τους. Όλοι μεταφέρθηκαν σε αστυνομικό τμήμα της πόλης. Αιτία των όσων έγιναν, φαίνεται πως ήταν η διάλυση στον γάμο του 51χρονου, με την αδερφή των δύο ατόμων που του επιτέθηκαν. Του είχαν στήσει καρτέρι στην περιοχή και με το που τον είδαν να πλησιάζει, κινήθηκαν εναντίον του.

Το σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε γύρω στις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου 29 Ιουνίου του 2024, στο κέντρο της Κορίνθου. Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr, δύο άνδρες ηλικίας 35 και 43 ετών, λογομάχησαν έντονα, με τον 51χρονο, εν διαστάσει σύζυγο της αδελφής τους.

Ωστόσο, το επεισόδιο πήρε άμεσα διαστάσεις, με τους δυο άνδρες Αλβανικής καταγωγής να επιτίθενται στον 51χρονο, επίσης Αλβανό, προκαλώντας του σωματικές βλάβες.

Ενημερώθηκε, μετά από κλήση στο 100, η Ελληνική αστυνομία και δόθηκε σήμα για επέμβαση των αστυνομικών.

Πρώτοι, στο χώρο του επεισοδίου κατέφτασαν τρεις αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Κορινθίας, οι οποίοι κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τους τρεις αλλοδαπούς και αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κορίνθου. Αμφότεροι, οδηγήθηκαν με περιπολικό στο Α.Τ Κορίνθου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.