Νατάσα Οικονόμου για Γ. Μουλά: «Σύγχυση εν κρανίω- Είπε ότι εργάζονταν αφιλοκερδώς στο Νοσοκομείο»

Ο Γ. Μουλάς χαρακτήρισε ηλικιωμένη την κ. Οικονόμου, μετά την νίκη της επί της αγωγής που κατέθεσε

Για σύγχυση εν κρανίω έκανε λόγο η κ. Νατάσα Οικονόμου απευθυνόμενη στην απάντηση που έδωσε ο Γ. Μουλάς, μετά και την καταδίκη του για συκοφαντική δυσφήμιση. Ο κ. Μουλάς αν και καταδικάστηκε από το Εφετείο Λάρισας συνέχισε τις εκφράσεις τους χαρακτηρίζοντας την κ. Οικονόμου ηλικιωμένη. Η κ. Οικονόμου μίλησε στο Ράδιο ΕΝΑ και στον Γιώργο Καρεκλίδη τόσο για το περιστατικό, για το οποίο η ίδια απευθύνθηκε στη Δικαιοσύνη, όσο και για τη νέα «επίθεση» που δέχτηκε σημειώνοντας πως ο κ. Μουλάς βρίσκεται σε σύγχυση εν κρανίω.

 

Αναφερόμενη η κ. Οικονόμου στη ανακοίνωση του κ. Μουλά στην οποία την χαρακτηρίζει ηλικιωμένη επεσήμανε χαρακτηριστικά πως «νομίζω ότι είναι για γέλια και για κλάματα η ανακοίνωση . Σύγχυση εν κρανίω, έπαρση, αλαζονεία, ηλικιακό ρατσισμό, καμία ενσυναίσθηση, ένα παραλήρημα. Τον παραδίδω στην κρίση των συμπολιτών. Όσο για το θέμα της ηλικίας,  γεροί εύχομαι να είμαστε κι εγώ κι εκείνος κι όταν αυτός θα πλησιάζει προς τα 80 θα πατάω κι εγώ στα σημερινά του χρόνια».

Αισθάνομαι δικαιωμένη

Η κ. Οικονόμου σχολιάζοντας την απόφαση του Εφετείου Λάρισας που καταδίκασε τον κ. Μουλά, τόνισε πως αισθάνεται δικαιωμένη από την εξέλιξη αυτή και για τη συγκεκριμένη επίθεση που είχε δεχτεί πριν από 5 χρόνια, αλλά και για άλλες απαξιωτικές επιθέσεις  που υπέστη τα χρόνια που ήταν στο δημοτικό συμβούλιο.

Τότε, τον Ιούνιο του 2017, όπως επεσήμανε η κ. Οικονόμου  δέχτηκα επίθεση που ήταν ακραία, απρόκλητη, αγοραία, με εκφράσεις καταφρονητικές και τότε το επεισόδιο είχε κάνει τον γύρο και του ηλεκτρονικού και έντυπου τύπου ενώ είχε προβληθεί και σε και πανελλήνιας εμβέλειας εκπομπές.

«Αισθάνομαι ηθικά δικαιωμένη από την εξέλιξη και για τη συγκεκριμένη και για όλες τις άλλες απαξιωτικές επιθέσεις που υπέστη τα χρόνια που ήμουν στο δημοτικό συμβούλιο από τον Μουλά και την ηθική ταλαιπωρία και την ενόχληση των δικών μου ανθρώπων και φίλων. Μια κατάσταση που δεν τιμά τον Βόλο γιατί μιλάμε για τον δεύτερο τη τάξει πολίτη.

Η θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου είναι πάρα πολύ σοβαρή κι ενώ είναι ο άνθρωπος που θα πρέπει να είναι ο θεματοφύλακας της νομιμότητας της λειτουργίας, ο ίδιος πρωτοστατούσε και πρωτοστατεί, κάλυπτε και καλύπτει συμπεριφορές εκ μέρους της πλειοψηφίας που είναι απαράδεκτες. Και γι’ αυτή την αντιθεσμική του συμπεριφορά, μετά την καταγγελία που είχαμε κάνει 12 δημοτικοί σύμβουλοι είχε δεχτεί και 10ημερη αργία. Δεν είμαστε τρελοί εμείς που μιλάμε. Είναι ένα θλιβερό ρεκόρ αυτό», επεσήμανε η ίδια.

 

Μάλιστα η κ. Οικονόμου σχολίασε και τη στάση των μαρτύρων υπεράσπισης του κ. Μουλά, που μεταξύ αυτών ήταν οι κ.κ. Γεωργία Μποντού-Τοκαλή, Αναστασία Μορφογιάννη και Αικατερίνη Τσοπουρίδου, που είναι εκπαιδευτικοί.

«Μία σχεδόν copy paste κατάθεση από τις γυναίκες μάρτυρες, που έλεγαν ότι εγώ τον διέκοπτα, ότι ο ίδιος είπε αυτά που είπε χωρίς πονηρό ύφος, χωρίς σεξιστική διάθεση, ότι είναι ένας άνθρωπος που λειτουργεί με υπευθυνότητα, σύνεση και υπομονή ενώ όποιος έχει δει το ηχητικό και οπτικό ντοκουμέντο κάτι που επισημαίνεται στην δικαστική απόφαση δεν αφήνει καμία αμφιβολία για το πως ειπώθηκε γι’ αυτό και μιλούν για προσβολή κι από πρόθεση γιατί επαναλήφθηκε η φράση δεν ειπώθηκε τυχαία και πραγματικά οικτίρω τις κυρίες που μοιραζόμαστε και το ίδιο επάγγελμα, που είναι λειτούργημα.  Είναι λυπηρό», υποστήριξε και υπογράμμισε πως «όσο και να στηρίζεις μία ομάδα, είναι κάποια θέματα αξιοπρέπειας και προσωπικής και γυναικείας και επαγγελματικής».

Τέλος, η κ. Οικονόμου σχολίασε και την απάντηση Μουλά, πως τα χρήματα που επιδίκασε το Εφετείο ήταν λίγα. « Αν βρίσκει λίγα τα χρήματα ας μου τα καταβάλει κι εγώ κι εκείνος θα είμαστε ευχαριστημένοι, άλλωστε δεν έχει ανάγκη απ’ ότι φαίνεται, οι μάρτυρές του προφανώς για να τον εξυψώσουν,  έγραφαν στις καταθέσεις τους ότι δούλευε αφιλοκερδώς στο Νοσοκομείο, πράγμα που δεν ισχύει, γι’ αυτό και μετά από παρέμβαση του δικηγόρου μου κ. Μόσχου δεν έγιναν και δεκτές αυτές οι καταθέσεις», κατέληξε η κ. Οικονόμου.

Δείτε το περιστατικό για το οποίο κατατέθηκε η αγωγή της κας Οικονόμου στο 26ο λεπτό στο παρακάτω βίντεο

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.