Μπίστης από τον Βόλο: «Σκετς επιθεωρήσεων ο ΣΥΡΙΖΑ- Στόχος της Νέας Αριστεράς η εκλογή ενός Ευρωβουλευτή»

Επεσήμανε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και του Εκλογικού Συντονιστικού της Νέας Αριστεράς

Στον Βόλο βρέθηκε σήμερα ο κ. Νίκος Μπίστης μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και του Εκλογικού Συντονιστικού της Νέας Αριστεράς και συμμετείχε στην ανοιχτή συνέλευση για τον οργανωτικό και πολιτικό σχεδιασμό της Νέας Αριστεράς στον δρόμο προς τις Ευρωεκλογές.
Ο κ. Μπίστης έθεσε ως κύριο στόχο την εκλογή ενός/μίας Ευρωβουλευτή από τη Νέα Αριστερά αλλά και την αύξηση της επιρροής του κόμματος στα πολιτικά πράγματα της χώρας. Ο κ. Μπίστης έριξε τα βέλη του όμως και στο ΣΥΡΙΖΑ και στο ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντας ότι δεν μπορούν να δημιουργήσουν ένα αντίπαλο δέος απέναντι στη ΝΔ και χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ του κ. Κασσελάκη ως ένα κόμμα που εξελίσσεται σε σκετς επιθεωρήσεων.
Ειδικότερα, για τον στόχο της Νέας Αριστεράς το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και του Εκλογικού Συντονιστικού της επεσήμανε ότι «με ένα καλό αποτέλεσμα της Νέας Αριστεράς μπορούμε να αποτελέσουμε τον καταλύτη για την ανασύνθεση του προοδευτικού χώρου μετά τις Ευρωεκλογές. Αυτός είναι ο διπλός μας στόχος. Να έχουμε ευρωβουλευτική εκπροσώπηση και να αποτελέσουμε τον καταλύτη αμέσως μετά τις Ευρωεκλογές».
Σε ότι αφορά στην αντιπολίτευση ο κ. Μπίστης επεσήμανε ότι δυστυχώς για την χώρα και ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Κασσελάκη, που είναι ένα τελείως άλλο κόμμα με ελάχιστη έως καμία σχέση με την Αριστερά και το ΠΑΣΟΚ που φαίνεται ότι ασθμαίνει, δεν έχουν μπορέσει να δημιουργήσουν ένα αντίπαλο δέος απέναντι στην κυβέρνηση της ΝΔ.
Τέλος, αναφέρθηκε και στα ποσοστά των δημοσκοπήσεων που λαμβάνει η Νέα Αριστερά, τα οποία όπως είναι σε κάθε μέτρηση και καλύτερα και τα έβαλε και με τον ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντας το κόμμα ως σκετς επιθεωρήσεων.
«Απ’ ότι φαίνεται από την πολιτική που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και στα μάτια αυτών που ήταν δύσπιστοι στο εγχείρημά μας αναγκάζονται να το δικαιολογήσουν και να καταλάβουν ότι δεν υπήρχε χώρος για μας σε ένα κόμμα που εξελίσσεται σε σκετς επιθεωρήσεων αντί να έχει μία ουσιαστική πολιτική. Κυρίως λόγω του αρχηγού του αλλά και αυτών που κάθονται και τον υποστηρίζουν», κατέληξε.

Δήμητρα Παλαιοδημοπούλου

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.