Ο παντοπώλης απ΄τη Νέα Ιωνία ασελγούσε και στις δύο αδελφές!

Δεύτερη συμπληρωματική δίωξη εναντίον του από την Εισαγγελία Βόλου

Τέλος δεν έχουν οι αποκαλύψεις για έναν 56χρονο καταστηματάρχη από τον Βόλο που ήδη καταδικάστηκε σε κάθειρξη 20 ετών για απόπειρα βιασμού και κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου έναντι αμοιβής κατά 14χρονης εν γνώσει της μητέρας της στην Κέρκυρα στις 8 Ιουλίου 2017. Όπως προκύπτει, ο δράστης φέρεται να ασέλγησε και κατά της αδελφής της 14χρονης, όταν ήταν ανήλικη, κάτι που εξέταζαν οι αρχές από την πρώτη στιγμή.
Χθες ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Βόλου, άσκησε σε βάρος του συμπληρωματική δίωξη, σε βαθμό κακουργήματος για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια που είχε συμπληρώσει τα 14 όχι όμως και τα 18 χρόνια υπό τις επιβαρυντικές περιστάσεις της τέλεσης από πρόσωπο που διατηρούσε φιλικές σχέσεις με οικείο πρόσωπο του ανηλίκου και δεχόταν υπηρεσίες ανηλίκου.
Η υπόθεση βρίσκεται στην ανακρίτρια Βόλου και αφορά νέες πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα με διπλή επιβαρυντική περίπτωση, ενώ η συμπληρωματική δίωξη ασκήθηκε, αφού ο εισαγγελέας μελέτησε τα αντίγραφα της δικογραφίας που είχε γίνει στην Κέρκυρα σε βάρος του Βολιώτη επιχειρηματία.
Ήδη ο δράστης καταδικάστηκε πρόσφατα σε κάθειρξη 20 ετών και η 40χρονη μητέρα των δύο κοριτσιών σε κάθειρξη 14 ετών από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κέρκυρας και ήδη είναι προφυλακισμένοι στις φυλακές Γρεβενών και Θήβας, αντίστοιχα.
Ο 55χρονος που διατηρούσε σούπερ μάρκετ στη Ν. Ιωνία πήγε για ολιγοήμερες διακοπές στο νησί, όπου διέμεινε σε ξενοδοχείο στην περιοχή «Κανόνι», έχοντας μαζί του το 14χρονο κορίτσι, που παρουσίασε ως κόρη του και τον ακολούθησε εν γνώσει της μητέρας της.
Ο Βολιώτης επιχειρηματίας, φέρεται να αποπειράθηκε να βιάσει την ανήλικη, αλλά η 14χρονη προέβαλλε αντίσταση και οι φωνές της έκαναν τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου να ενημερώσουν αμέσως τις αστυνομικές αρχές.

Τα δύο κορίτσια (το πρώτο σήμερα είναι ενήλικο) είναι μέλη εξαμελούς οικογένειας από τη Ν. Ιωνία η οποία ζει στην ανέχεια και εξαρτιόταν σε μεγάλο βαθμό από την «φιλευσπλαχνία» του επιχειρηματία. Ως αντάλλαγμα φέρεται να εξασφάλισε την σιωπηρή συναίνεση τουλάχιστον της μητέρας, προκειμένου να έχει την συντροφιά παλιότερα του ενός κοριτσιού και πέρυσι της 14χρονης.
Αντί ανταλλαγμάτων προς τη μητέρα και τα δυο κορίτσια, ο δράστης φαίνεται ότι προσπάθησε να ασελγήσει και κατά της μεγαλύτερης αδελφής της, (κατά τέσσερα χρόνια), όταν ήταν ανήλικη, κάτι που εξέταζαν από την πρώτη στιγμή οι αρχές.
Ο επιχειρηματίας είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού, ενώ η 40χρονη μητέρα της 14χρονης είχε παραδεχτεί ότι γνώριζε για τη σχέση και συναίνεσε για να μεταβεί η κόρη της με τον επιχειρηματία στην Κέρκυρα και για το λόγο αυτό είχε προφυλακιστεί ως συνεργός.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.