Πανηγυρικό κλίμα στο εκλογικό κέντρο της Ν.Δ. στο κέντρο της πόλης (video)

Από νωρίς έχουν συγκεντρωθεί στελέχη και ψηφοφόροι της Μαγνησίας

Πανηγυρικό ήταν το κλίμα στο εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας αμέσως μετά και τη δήλωση του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη, όπου δεκάδες μέλη και ψηφοφόροι έσπευσαν να γιορτάσουν τη μεγάλη νίκη του κόμματος.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας κ. Δημος Νταόπουλος σε δηλώσεις του μίλησε για τον ενθουσιασμό που επικρατεί και τόνισε πως «Μεγάλη είναι η νίκη της Νέας Δημοκρατίας. Μας γεμίζει μεγάλη ευθύνη και στόχος μας είναι, όπως είπε και ο πρωθυπουργός πλέον της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης, η κοινωνική συνοχή, η κοινωνική δικαιοσύνη, η ασφάλεια του πολίτη και κυρίως η οικονομία. Αυτή είναι η στόχευση της επόμενης ημέρας που γίνεται πράξη από τη την επόμενη εβδομάδα, καθώς η Βουλή δεν θα κλείσει και θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία της».

Από το εκλογικό κέντρο πέρασαν για να χαιρετήσουν τον κόσμο οι υποψήφιοι βουλευτές Μαγνησίας κ.κ. Χρήστος Μπουκώρος και Θανάσης Λιούπης, ο οποίος παρέμεινε για αρκετή ώρα και συνομίλησε και τα μέλη και τα στελέχη του κόμματος, αλλά και η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.