Παπαδούλης: “Έδειξα ότι ο Μπέος είναι ψεύτης, ανίκανος και έκανε μια επένδυση 10 εκ. για 110 κατοίκους”

Τη στήριξη και των άλλων παρατάξεων επιθυμούσε ο επικεφαλής της β ελάσσονος μειοψηφίας

Στην κόντρα βγήκε ο επικεφαλής της β’ ελάσσονος μειοψηφίας κ. Απόστολος Παπαδούλης στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο εναντίον του Αχ. Μπέου για το παρκινγκ στη Φιλελλήνων, με τον ίδιο να σημειώνει μιλώντας στο Ράδιο ΕΝΑ και στον Γιώργο Καρεκλίδη ότι έδειξε πως ο Αχ. Μπέος είναι ψεύτης, ανίκανος και πως έκανε το πάρκινγκ που κόστισε 10 εκ. ευρώ για μόλις 110 κατοίκους. Ο κ. Παπαδούλης επεσήμανε πως ουσιαστικά μία θέση στάθμευσης κόστισε 30.000 ευρώ, ενώ στην προσπάθειά του για την πολιτική εκγύμνωση του Αχ.Μπέου δεν βρήκε συμπαραστάτες τις άλλες μειοψηφίες.

“Χθες ήταν μια πολύ δύσκολη βραδιά για τον Μπέο. Αν είχα και τη συμπαράσταση από την υπόλοιπη αντιπολίτευση θα ήταν το Βατερλό του , αλλά ήμουν μόνος, η παράταξή μας. Εγώ χθες έδειξα ότι ο Μπέος είναι ψεύτης, ότι είναι ανίκανος και ότι έκανε μια επένδυση 10 εκ. για 110 κατοίκους. Εκεί θα ήθελα ομοβροντία τοποθετήσεων”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδούλης που στη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου αντεπιτέθηκε στις πολιτικές κινήσεις του Αχ. Μπέου με φόντο το γκαράζ της Φιλελλήνων.

Ο κ. Παπαδούλης εξήγησε πως το πρόβλημα στην υπόθεση αυτή δεν είναι εάν το τιμολόγιο είναι σωστό ή όχι. Το θέμα, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι η κατασπατάληση χρημάτων για μία χρήση , η οποία “όσα λεφτά κι αν της δώσεις, δεν θα σου τα επιστρέψει”, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τόνισε πως το να κάνεις ένα όμορφο πάρκινγκ σημαίνει ότι πετάς τα λεφτά σου σε κάτι που δεν θα στα επιστρέψει ποτέ κι έφερε το παράδειγμα πόλεων στη Γερμανία που έχουν παντού ανοιχτά πάρκινγκ, καθώς δεν θέλουν τέτοιου είδους υποδομές να έχουν μεγάλο κόστος.

“Όταν κάνεις μια επένδυση τέτοια με ζεστό χρήμα είσαι ή αφελής ή πονηρός. Όταν βάζεις λεφτά που ξέρεις ότι δεν θα τα πάρεις πίσω,  καταρχήν μοιάζει με αφέλεια, δεν είναι κοινωνική πολιτική. Από την άλλη, όταν δεν έχεις κάποιον χρηματοδότη μπορείς να κάνεις και τα παιχνίδια σου με τις τιμολογήσεις κτλ.. Στην προκειμένη δόθηκε ζεστό χρήμα. Αυτό είναι απαράδεκτο. Επίσης είναι απαράδεκτο και δεν το έθιξε κανένας είναι ότι αυτό το πάρκινγκ έχει ένα κόστος ανά θέση στάθμευσης περίπου 30.000 ευρώ, ίσως και λίγο παραπάνω. Η μέση τιμή της στεγασμένης θέσης πάρκινγκ είναι 15-17.000 ευρώ. Ο τιμοκατάλογος που πάνε να εφαρμόσουν κινδυνεύει να μην πάρει πίσω χρήματα και το κόστος συντήρησης θα επιβαρύνει όλους τους πολίτες. Εγώ δεν είπα να κερδίσει ο Δήμος, Δεν είναι επιχείρηση”, εξήγησε ο κ. Παπαδούλης συνεχίζοντας πως εκείνο που θα έπρεπε να έχει στο σκεπτικό του ο Δήμος είναι να βγάλει και το κόστος συντήρησης του γκαράζ και κάποια επιπλέον χρήματα για να δημιουργήσει περιφερειακά πάρκινγκ γύρω από το κέντρο της πόλης και να το αποσυμφορήσει.

” Αντί να κοιτάξουμε τη βελτίωση του κυκλοφοριακού της πόλης, πάμε και ρίχνουμε λεφτά σε τέτοιες επενδύσεις”, σχολίασε ακόμη ο κ. Παπαδούλης.

Σε σχέση με την κίνηση της δημοτικής να μοιράσει κόλλυβα ο επικεφαλής της β’ ελάσσονος μειοψηφίας είπε πως “Κόλλυβα μοιράζουν αυτοί που έχουν νεκρό. Είπα να τον συλλυπηθώ, αλλά είπα άστο”.

Ο κ. Παπαδούλης σημείωσε πως είπε αλήθειες στο δημοτικό συμβούλιο, που δεν τις παραδέχονταν αρχικά ο Αχ. Μπέος, όπως για παράδειγμα ότι το δώμα θα γίνει χώρος εστίασης και ο Αχ. Μπέος αποκάλεσε ψεύτη τον κ. Παπαδούλη, όμως μετά το ενέκρινε  το ΔΣ.

“Δεν έχει τον Θεό του.  Είμαι βέβαιος ότι του έκανα μια άσχημη βραδιά. Είπα την αλήθεια. Αυτός ο άνθρωπος που είναι άσχετος με αποκάλεσε ψεύτη και να του κάνω μήνυση για να λύσουμε τα προβλήματά μας στα δικαστήρια”, είπε ο κ. Παπαδούλης εκφράζοντας και τη δυσαρέσκειά του για την εικόνα που βγαίνει από το ΔΣ στους δημότες.

“Ντρέπομαι που μας βλέπει ο κόσμος. Λες να μπλεχτώ με τον Μπέο και να ανταλλάσσω χαρακτηρισμούς,  είναι ντροπή μου. Να φτάσω να γίνω πεζοδρόμιο για τον Μπέο;”, τόνισε και επεσήμανε πως η παράταξή του είναι μικρή και δεν πρόκειται να κάνει τον σταυροφόρο της κοινωνίας της πόλης.

“Η κοινωνία του Βόλου έχει βρει τον καθρέπτη της και κοιτιέται. Εμείς το κάνουμε για τη ψυχή μας και για τους λίγους που μας ψήφισαν. Μας αναλογεί να έχουμε τη συνείδησή μας καθαρή. Είπαμε να κάνουμε τη δουλειά, αλλά και με ακέραιη την αξιοπρέπειά μας. Δεν θα καθίσουμε να μας σπιλώσει την αξιοπρέπειά μας ο Μπέος”, κατέληξε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.