Παραπέμπεται για πειθαρχικό έλεγχο στον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας ο Βολιώτης “αρνητής” γιατρός

Στην Ασφάλεια αύριο ο πρόεδρος του Ιατρικού για κατάθεση

Έχοντας στο “χέρι” του την καταγγελία του συζύγου της αδικοχαμένης 60χρονης, η οποία νόσησε και έμεινε στο σπίτι της, όπως καταγγέλλει ο σύζυγός της, επειδή ακολουθούσε τις οδηγίες Βολιώτη παθολόγου που φέρεται να απέτρεπε ασθενείς να μεταβούν στο Νοσοκομείο και εν τέλει κατέληξε στο Αχιλλοπούλειο, όπου νοσηλεύτηκε όταν πια η κατάστασή της ήταν ήδη πολύ επιβαρυμένη, ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας, χθες στη συνεδρίασή του το ΔΣ του Συλλόγου αποφάσισε να ξεκινήσει για τον εν λόγω γιατρό πειθαρχική διαδικασία.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας κ. Ευθύμιο Τσάμη που μίλησε στο magnesianews.gr για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί, επεσήμανε πως το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου αποφάσισε την έναρξη της πειθαρχικής διαδικασίας. Καταγγέλλων και καταγγελλόμενος θα κληθούν από το Πειθαρχικό Όργανο του Συλλόγου για να καταθέσουν, θα γίνει η συλλογή όλων των απαραίτητων στοιχείων και όταν το Πειθαρχικό ολοκληρώσει αυτή τη διαδικασία, τότε θα παραπέμψει την εισήγησή του στο ΔΣ και θα ληφθεί η όποια απόφαση.

Μάλιστα αύριο, ο κ. Τσάμης θα περάσει το κατώφλι της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου, προκειμένου να καταθέσει τα όσα γνωρίζει για την υπόθεση, τον γιατρό και την επώνυμη καταγγελία εναντίον του που έγινε από τον σύζυγο της 60χρονης μετά τον χαμό της. Η κατάθεση του κ. Τσάμη, ως προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Βόλου εντάσσεται στο πλαίσιο της προανακριτικής που διέταξε η Εισαγγελία Βόλου.

Σημειώνεται, πως στον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας δεν υπάρχει άλλη έγγραφη καταγγελία που να σχετίζεται με τον εν λόγω γιατρό, ή με κάποιον άλλο και είναι η μόνη υπόθεση που εξετάζει ο Σύλλογος.

Υπενθυμίζεται πως ο εν λόγω γιατρός εξετάζεται από τον Σύλλογο για δύο περιπτώσεις. Η πρώτη αφορά στις αντιεπιστημονικές απόψεις που φέρεται να εξέφρασε για τον εμβολιασμό για τον κορωνοϊό και έγιναν γνωστές μέσω βίντεο και η δεύτερη σχετίζεται με την καταγγελία του συζύγου της 60χρονης γυναίκας που έχασε τη ζωή της. Όπως κατήγγειλε ο σύζυγος της 60χρονης ο παθολόγος τη συμβούλευε να μην μεταβεί στο Νοσοκομείο Βόλου, παρά το γεγονός ότι νοσούσε από κορωνοϊό και η υγεία της συνεχώς επιβαρύνονταν. Ο σύζυγός της, βλέποντας πως η γυναίκα του επιδεινώνεται πήρε μόνος του την πρωτοβουλία και τη μετέφερε στο Νοσοκομείο, όπου δυστυχώς κατέληξε, καθώς οι επιπλοκές που επέφερε ο κορωνοϊός στην υγεία της ήταν μη αναστρέψιμες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.