Πέντε νέα ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού στο Νοσοκομείο Βόλου

Αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων των 22χρονου και 46χρονου Βολιωτών

Πέντε νέα ύποπτα κρούσματα νοσηλεύονται σε θαλάμους αρνητικής πίεσης στο Νοσοκομείο Βόλου, με τα τρία να έχουν προσέλθει από την Κυριακή και τα άλλα δύο χθες. Τα ύποπτα αυτά περιστατικά αφορούν τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα, όλοι άνω των 65 ετών.
Στο μεταξύ, από το Σάββατο νοσηλεύονται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης ένας 22χρονος κι ένας 46χρονος, από τους οποίους λήφθηκε επίχρισμα, σύμφωνα με τις οδηγίες και στάλθηκε για έλεγχο. Τα αποτελέσματά τους αναμένονταν μέχρι αργά το βράδυ, αλλά τελικά θα εκδοθούν σήμερα το πρωί, καθώς τόσο ο όγκος των εξετάσεων στο Πανεπιστημιακό, όσο και οι έλλειψη πλέον αντιδραστηρίων, προκαλούν καθυστερήσεις.
Συνολικά στο Νοσοκομείο Βόλου νοσηλεύονται μέχρι στιγμής έξι ύποπτα για κορωνοϊό κρούσματα, ενώ άνθρωποι που έχουν προστρέξει στο Νοσοκομείο με ήπια συμπτώματα γρίπης, χωρίς ιατρικό ιστορικό και χωρίς να βρίσκονται στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού. Έχουν λάβει οδηγίες από τους ιατρούς να απομονωθούν κατ’ οίκον, καθώς δεν μπορούν να γίνουν οι εξειδικευμένες εξετάσεις από το σύνολο του πληθυσμού .

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.