Πως θα κινηθεί ο καιρός το τριήμερο στη Μαγνησία

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Θεοφάνη Τακούδη

Καλός γενικότερα θα είναι ο καιρός το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, με μια σημερινή ίσως εξαίρεση, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο κ. Θεοφάνη Τακούδη και αμέσως μετά το τριήμερο, φαίνεται πως έρχεται για να … μείνει η άνοιξη , με υψηλές θερμοκρασίες που θα φτάσουν ακόμη και τους 24 βαθμούς Κελσίου.

Συγκεκριμένα, σήμερα Σάββατο αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν κατά διαστήματα βροχές στα νότια, με τις περιοχές του Αλμυρού και της Σούρπης να δέχονται 8-10, ίσως και 12 χιλιοστά βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί έως μέτριοι και στον Βόλο η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως και 14 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή τα πράγματα γίνονται καλύτερα, ο καιρός θα είναι αίθριος και ο υδράργυρος θα δείξει 17 βαθμούς Κελσίου. Οι βόρειοι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί -νοτιοανατολικοί και την 25η Μαρτίου θα επικρατήσει στον νομό ηλιοφάνεια, η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18-19 βαθμούς Κελσίου στον Βόλο ενώ θα αγγίξει τους 20 βαθμούς στο Βελεστίνο.

Μετά τη Δευτέρα της 25ης Μαρτίου, σε μεσοπρόθεσμη εκτίμηση, σύμφωνα με τον κ. Τακούδη, μπαίνουμε στην άνοιξη και ως προς τις θερμοκρασίες και ως προς τον καιρό, με τον υδράργυρο να δείχνει από 20 έως και 24 βαθμούς Κελσίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.