Σε… δόσεις οι υπογραφές για την σύσταση του φορέα Διαχείρισης του Πανθεσσαλικού Σταδίου

Απόντος του Δημάρχου Κιλελέρ και προέδρου της ΠΕΔ Θεσσαλίας Θανάση Νασιακόπουλου

Απόντος του Δημάρχου Κιλελέρ και προέδρου της ΠΕΔ Θεσσαλίας Θανάση Νασιακόπουλου που είναι εταίρος της Πανθεσσαλικό Α.Ε. υπογράφτηκε το συμβόλαιο σύστασης του φορέα διαχείρισης. Όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο Βόλου “ολοκληρώθηκαν πλέον οι διαδικασίες και ξεκινά επίσημα την λειτουργία του ο Φορέας Διαχείρισης του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Σήμερα στο γραφείο του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου υπέγραψαν το καταστατικό του φορέα, παρουσία της συμβολαιογράφου κ. Γαλάτειας Ζούμπου, ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας, και δήμαρχος Κιλελέρ, κ. Αθαν. Νασιακόπουλος και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, κ. Τέλης Μπασδάνης”. Στη φωτογραφία που συνόδευε το Δελτίο Τύπου δεν απεικονιζόταν ο κ. Νασιακόπουλος. Σε επικοινωνία του Magnesianews.gr με τον Δήμαρχο Κιλελέρ, ο κ. Νασιακόπουλος υποστήριξε ότι λόγω φόρτου εργασίας δεν κατάφερε να έρθει στον Βόλο για να υπογράψει το καταστατικό, θα προσπαθούσε ωστόσο να έρθει σήμερα. Στη ακόλουθη επικοινωνία του magnesianews.gr με την συμβολαιογράφο Γαλάτεια Ζούμπου, ωστόσο υποστηρίχθηκε ό,τι ο κ. Νασιακόπουλος ήταν παρών στην υπογραφή των συμβολαίων. Το αν ήταν παρών τελικά ή όχι ο κ. Νασιακόπουλος ως συμβαλλόμενος και εταίρος της “Πανθεσσαλικό Α.Ε.” δεν έχει εξακριβωθεί. Αν όντως δεν ήταν παρών όμως αποτελεί ένα σοβαρό θεσμικό και πολιτικό ατόπημα, τόσο για τους συμβαλλόμενους όσο και για την συμβολαιογράφο.
ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: «Όλα είναι ok»
Σε νεότερη επικοινωνία πάντως που έγινε από την πλευρά του Μagnesianews.gr με τον πρόεδρο της ΠΕΔ Θεσσαλίας, Αθανάσιο Νασιακόπουλο, το απόγευμα της Πέμπτης 26/05, ο ίδιος απάντησε στην ερώτηση αν βρέθηκε τελικά εντός της ημέρας στον Βόλο για να υπογράψει το καταστατικό σύστασης του φορέα διαχείρισης, με τη χαρακτηριστική φράση «όλα είναι ok».
Σε ερώτηση για το αν βρέθηκε στον Βόλο, ο δήμαρχος Κιλελέρ απάντησε «ναι, ναι», χωρίς ωστόσο να προσδιορίζει χρονικά το πότε βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Πάντως επανέλαβε ότι «όλα είναι ok» σε ό,τι αφορά την υπογραφή του καταστατικού σύστασης του φορέα διαχείρισης του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.