Σε κλειστό πρόγραμμα αποτοξίνωσης οδηγείται o «τσαντάκιας» του Βόλου

Με εισαγγελική εντολή καθώς εμπλέκεται σε πάνω από δέκα περιπτώσεις!

Το δρόμο για κλειστό πρόγραμμα αποτοξίνωσης παίρνει μετά από εισαγγελική εντολή «τσαντάκιας» που αποτέλεσε «φόβο» και «τρόμο» για συμπολίτισσες, καθώς έκλεβε τις τσάντες, αλλά ταυτόχρονα, συμπεριφερόταν με αγριότητα στα θύματά του. Τελικά χθες, το δικαστήριο αποφάσισε να εισαχθεί σε κλειστό πρόγραμμα αποτοξίνωσης.
Όπως έγινε γνωστό, σε άμεσο χρονικό διάστημα θα ενημερωθεί η Εισαγγελία από τους υπεύθυνους του προγράμματος για την πορεία του και εάν δεν επιθυμεί να προσαρμοστεί στα δεδομένα, θα οδηγηθεί στην φυλακή.

Η σύλληψη

Ο 30χρονος συνελήφθη στις 5 Νοεμβρίου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας για τρεις περιπτώσεις κλοπών, όπως είχε γράψει τελευταία η ΜΑΓΝΗΣΙΑ, ωστόσο όπως έγινε γνωστό, εμπλέκεται σε ακόμη δέκα.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης, χρησιμοποιώντας δίκυκλη μοτοσικλέτα και δίκυκλο μοτοποδήλατο, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου από τις μεταμεσονύχτιες έως τις μεσημβρινές ώρες στον Βόλο, προσέγγισε τρεις γυναίκες, σε διαφορετικές περιπτώσεις και τους άρπαξε τις τσάντες, που περιείχαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 213 ευρώ, κινητό τηλέφωνο, τραπεζικές κάρτες και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο 30χρονος προκειμένου να πάρει τη «λεία» του, έσερνε τα θύματα του στον δρόμο, τους τραβούσε τα μαλλιά και στις περισσότερες περιπτώσεις κατέληγαν στο Νοσοκομείο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.