Στα Δικαστήρια για τις γροθιές σε γυναίκα και κόρη…

Ο συνήγορος του δράστη, ζήτησε να αφεθεί ελεύθερος, διότι υποβάλλεται σε αγωγή

Τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βλάβης, απειλής και εξύβρισης αντιμετωπίζει ένας 35χρονος από την Αλβανία που κατηγορείται ότι χτύπησε τη γυναίκα και την ανήλικη κόρη του, που προσπάθησε να προστατέψει τη μητέρα της.
Ο δράστης οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου ζήτησε και πήρε αναβολή για να δικαστεί αύριο Τετάρτη. Ο εισαγγελέας πρότεινε να διατηρηθεί η κράτησή του, αλλά το Δικαστήριο αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος, με τον όρο ότι δεν θα προσεγγίζει το σπίτι που μένει η οικογένειά του. Ο συνήγορος του δράστη, επίσης ζήτησε να αφεθεί ελεύθερος, διότι υποβάλλεται σε αγωγή και δεν πήρε τα φάρμακά του.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο αλλοδαπός στις 7.30 το απόγευμα της Κυριακής, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του με την 38χρονη επίσης αλλοδαπή γυναίκα του και την 14ψρονη κόρη τους, την έβρισε, της είπε ότι θα σκοτώσει την ίδια και τα παιδιά τους και άρχισε να τη χτυπάει στο κεφάλι με ένα μεγάλο κερί.
Τότε η ανήλικη κόρη του μπήκε μπροστά τους για να προστατέψει τη μητέρα της και ο δράστης άρχισε να τη χτυπάει με γροθιές στο κεφάλι και στον αυχένα. Η γυναίκα δήλωσε στην Αστυνομία ότι δεν επιθυμεί τη δίωξη του συζύγου της, γιατί θα έχει περισσότερα προβλήματα, καθώς ο 35χρονος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.