Στη Δικαιοσύνη η 34χρονη που απείλησε με μαχαίρι υπάλληλο security στο Νοσοκομείο

Δημιούργησε επεισόδιο το βράδυ της περασμένης Δευτέρας

Επεισόδιο με υπάλληλο security στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου δημιούργησε μια 34χρονη γυναίκα, το βράδυ της Δευτέρας. Η γυναίκα συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί όπλων και περί ναρκωτικών.
Η 34χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, μετά από χρήση ναρκωτικών, της προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο ΤΕΠ και στη συνέχεια αποχώρησε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από λίγη ώρα πήγε ξανά και ζήτησε από τους γιατρούς τα πράγματά της. Όταν ενημερώθηκε ότι δεν υπήρχε στο χώρο, κάτι δικό της, φώναζε και δημιούργησε αναστάτωση στο χώρο.
Οι γιατροί ζήτησαν την συνδρομή των φυλάκων και στα επείγοντα πήγε μία υπάλληλος της εταιρίας φύλαξης που επιχείρησε να απομακρύνει την γυναίκα από τον χώρο.
Η 34χρονη όμως που βρίσκονταν σε υπερένταση, έβγαλε ένα μαχαίρι τύπου «πεταλούδα» και απείλησε την άλλη γυναίκα. Στο Νοσοκομείο κλήθηκε η Αστυνομία, η 34χρονη ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί όπλων και περί ναρκωτικών, διότι στην κατοχή της εκτός από το μαχαίρι «πεταλούδα» βρέθηκε μικροποσότητα χασίς 0,9 γραμ. και ένα ναρκωτικό χάπι. Η συλληφθείσα έχει απασχολήσει ξανά την Αστυνομία για χρήση ναρκωτικών ουσιών, αφέθηκε ελεύθερη και θα δικαστεί σε ρητή δικάσιμο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.