Στο Νοσοκομείο φιλοξενείται η 13χρονη την οποία ξυλοκόπησε η μητέρα της…

Αύριο δικάζεται η Ρουμάνα μητέρα, για ενδοοικογενειακή βία

Στο Νοσοκομείο Βόλου εξακολουθεί να φιλοξενείται από την περασμένη εβδομάδα μια 13χρονη μαθήτρια που ξυλοκοπήθηκε με σκουπόξυλο από την αλλοδαπή μητέρα της, διότι δεν διάβαζε και είχε ενασχόληση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με το κινητό της. Αρχικά το Δικαστήριο, όρισε διαμεσολάβηση, βρέθηκε ανάδοχη οικογένεια που αρχικά δέχτηκε να φιλοξενήσει την ανήλικη, αλλά στη συνέχεια δήλωσε αδυναμία να συνεχίσει τη φιλοξενία.
Με απόφαση του εισαγγελέα, η διαδικασία της ποινικής διαμεσολάβησης διακόπηκε, αν και αρχικά τόσο η ανήλικη όσο και η μητέρα της δήλωσαν ότι ήθελαν να τα βρουν, η 13χρονη φιλοξενείται στο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ αύριο Παρασκευή έχει προσδιοριστεί η δίκη της μητέρας για ενδοοικογενειακή βία και το Δικαστήριο καλείται να αποφασίσει την ποινή καθώς και εάν θα της επιτραπεί να έχει ξανά την επιμέλεια του παιδιού, που της αφαιρέθηκε προσωρινά μέχρι να γίνει το Δικαστήριο.
Το επεισόδιο, μεταξύ της 51χρονης από τη Ρουμανία και της 13χρονης κόρης της, είχε γίνει στις 14 Φεβρουαρίου και η μητέρα είχε πει όταν δικάστηκε στο Αυτόφωρο, ότι ενώ είχε πει στην κόρη της να διαβάσει, όταν πήγε στο σωμάτιό της να ελέγξει τι κάνει, τη βρήκε να παίζει με το κινητό της τηλέφωνο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα να της πάρει το κινητό από τα χέρια.
Όσον αφορά στις συνθήκες τραυματισμού της κόρης της, είπε ότι στο δωμάτιο υπήρχε μια σκούπα με ξύλο, την οποία όταν η ανήλικη προσπάθησε να βγει από το δωμάτιο παρέσυρε, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει στα πλευρά και να της δημιουργήσει εκδορές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.