Τι γίνεται στη Μαγνησία με τον κορωνοϊό;

(Φωτό Γιάννης Κουτσερής john_k.t.s)
Συνολικά 45 νοσηλευόμενοι με κορωνοϊό και δύο νέες απώλειες

Σταθερή φαίνεται να είναι η εικόνα που επικρατεί στο Νοσοκομείο Βόλου αναφορικά με τις νοσηλείες ασθενών με κορωνοϊό, καθώς πλέον αυτές, κυμαίνονται τις τελευταίες ημέρες λίγο κάτω από 50. Ωστόσο, χθες καταγράφηκαν δύο νέοι θάνατοι συμπολιτών ηλικίας 72 και 74 ετών που νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ Covid, αυξάνοντας τον αριθμό των θανάτων ασθενών με κορωνοϊό, που νοσηλεύτηκαν στο Νοσοκομείο από τις 19 Οκτωβρίου έως και χθες, στους 94. Την ίδια ώρα, συνολικά 46 νέα κρούσματα στη Μαγνησία έδωσε χθες ο ΕΟΔΥ.

Συγκεκριμένα, στους 45 ανέρχονταν μέχρι και χθες οι νοσηλευόμενοι με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Βόλου. Ειδικότερα, στις δύο κλινικές covid μέχρι χθες το μεσημέρι νοσηλεύονταν συνολικά 35 ασθενείς με κορωνοϊό. Χθες ωστόσο καταγράφηκαν δύο νέες απώλειες ασθενών 72 και 74 ετών, οι οποίοι νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ Covid, δεν κατάφεραν όμως να νικήσουν τη μάχη με τον ιό, με αποτέλεσμα να είναι κατειλημμένες οι έξι από τις οκτώ κλίνες της ΜΕΘ ενώ τέσσερις ασθενείς βρίσκονται στους θαλάμους αρνητικής πίεσης.
Στο μεταξυ, τις προηγούμενες ημέρες καταγράφηκαν οκτώ κρούσματα κορωνοϊού σε ιδιωτική κλινική της πόλης, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, κανείς από τους νοσούντες δεν είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Βόλου για περαιτέρω νοσηλεία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.