Τρ. Πλαστάρας: Είμαι με όλους και με τον Μπέο (ηχητικό)

«Η εποχή απαιτεί συναινέσεις» και να «σταματήσουν κάποιοι την πλάκα».Προέβλεψε εκλογή δύο βουλευτών του ΚΙΝΑΛ

Αισιόδοξος ακόμη και για την εκλογή δύο βουλευτών εκ μέρους του ΚΙΝΑΛ στη Μαγνησία, εμφανίστηκε μιλώντας στο «Ράδιο-Ένα» ο συμπολίτης επιχειρηματίας πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ και υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Τρύφωνας Πλαστάρας . Στόχος όπως είπε, είναι να υπάρξει κοινωνική δικαιοσύνη, ενώ σημείωσε ότι «η εποχή που διανύουμε απαιτεί συναινέσεις και συνέργειες». Ζήτησε «να σταματήσουν κάποιοι την πλάκα και να αντιληφθούν την ιστορικότητα των στιγμών». Όπως σημείωσε, πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να ακούσουμε τον κόσμο. Όλα τα υπόλοιπα δε με αφορούν και δεν πρόκειται να ασχοληθώ ποτέ».
Ο ίδιος διερωτήθηκε γιατί κάποιοι μπλέκουν τα πράγματα, τονίζοντας ότι «είμαι με το Κίνημα Αλλαγής και με όλους αυτούς που βρίσκονται και στο ψηφοδέλτιο του κ. Παπαδούλη, του κ. Μπέου, της κας Καπούλα, του κ. Αποστολάκη κ.λ.π.».

Όπως είπε, σ’ αυτή την προσπάθεια δεν χωράνε διχαστικές κορώνες, διαφορετικότητες, ούτε και ενέργειες που μπερδεύουν τον κόσμο και δεν τον διευκολύνουν. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΟΕΒΕΜ δεν μπορούσε αυτή την ιστορική στιγμή να κάνει πίσω και δήλωσε πολύ συγκινημένος, γιατί από τη στιγμή που ανακοινώθηκαν τα ονόματα όλων των αξιόλογων στελεχών που θ’ αγωνιστούν γι’ αυτό το ψηφοδέλτιο, τον έχουν προσεγγίσει άτομα όλων των ηλικιών, που δήλωσαν ότι θα θυσιάσουν την ημέρα των εκλογών για να τους ψηφίσουν.
«Από τα μηνύματα που έχω λάβει το τελευταίο διάστημα, το Κίνημα στην περιοχή της Μαγνησίας πάει για κάτι πολύ δυνατό, κατά την εκτίμησή μου για δύο βουλευτικές έδρες», δήλωσε ο Τρύφων Πλαστάρας, που πρόσθεσε ότι αυτή η προσπάθεια απαιτεί μεγάλη αγκαλιά, στην οποία πρέπει να περιληφθούν οι πάντες.

Ο ίδιος είπε ότι όσοι βρίσκονται στο ΚΙΝΑΛ χαρακτηρίζονται από μια συνεχή αγωνία, για να υπάρξει κοινωνική δικαιοσύνη και ισόρροπη ανάπτυξη και απευθύνθηκε προς όλους «να σταματήσουν την πλάκα, να αντιληφθούν την ιστορικότητα των στιγμών», ενώ τόνισε ότι οι υποψήφιοι πρέπει να σκύψουν το κεφάλι και να ασχοληθούν με τα προβλήματα.

Με όλους για το Δήμο
Ερωτηθείς για τα δημοτικά πράγματα και αν θα υποστηρίξει την επιλογή του ΚΙΝΑΛ που είναι ο Απόστολος Παπαδούλης, ο Τρ. Πλαστάρας απάντησε ότι είναι με το Κίνημα Αλλαγής και με όλους αυτούς που βρίσκονται και στο ψηφοδέλτιο του κ. Παπαδούλη και στο ψηφοδέλτιο του κ. Μπέου, στο ψηφοδέλτιο της κας Καπούλα και στο ψηφοδέλτιο του κ. Αποστολάκη.
«Αν περιχαρακωθούμε σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, δηλαδή πούμε ότι επιλέγουμε μόνο ένα κομμάτι της δεξαμενής, αυτό αποτελεί μέγα σφάλμα», τόνισε και εκτίμησε ότι σε όλα τα ψηφοδέλτια των συνδυασμών για το Δήμο θα υπάρχουν μέλη του ΚΙΝΑΛ.
Όπως είπε, αν θέλουμε πραγματικά ν’ ανοίξουμε τις πόρτες, θα πρέπει να υποστηρίξουμε όλα εκείνα τα στελέχη μας και να μας υποστηρίξουν φυσικά κι εκείνα, προς πάσα κατεύθυνση.
Ο Τρ. Πλαστάρας είπε ότι προσπάθεια που Κινήματος είναι να μεγαλώσει η πίτα, κάτι που θα γίνει με επαναφορά στους κόλπους του όσοι πίστεψαν ότι μπορεί μια κίνηση να τους βελτιώσει την κατάσταση πολιτικά και είναι αδιανόητο ένα κίνημα που έχει καταγράψει ιστορικά ποσοστά στην περιοχή να είναι περιχαρακωμένο σήμερα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.