Β. Ηλιόπουλος για 31χρονο: «Πήρα ένα μήνυμα από φίλο του στις έξι το πρωί ότι θα έβαζε τέρμα στη ζωή του»

Αυτοχειρία δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία, ωστόσο οι έρευνες συνεχίζονται

Αυτοκτονία είναι, όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία μέχρι στιγμής, ο θάνατος του 31χρονου που είχε εξαφανιστεί τις τελευταίες μέρες και αναζητούνταν στον Βόλο και την περιοχή του λόφου της Γορίτσας. Ο αντιπρόεδρος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, Βασίλης Ηλιόπουλος, μίλησε στο Ράδιο ΕΝΑ και στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Καρεκλίδη, αναφερόμενος στο χρονικό της εύρεσης του άψυχου σώματος του νεαρού Αντρέα, αλλά και στο μήνυμα που έλαβε προσωπικά από φίλο του 31χρονου και στο οποίο του ανακοίνωσε ότι θα βάλει τέρμα στην ζωή του. «Πήρα ένα μήνυμα από φίλο του στις 6 το πρωί, λέγοντας μου ότι πριν από έξι με επτά ημέρες που ήρθε σε επικοινωνία μαζί του, του ανακοίνωσε ότι θα βάλει τέρμα στη ζωή του».

Το χρονικό της εύρεσης του άψυχου σώματος του Αντρέα
Συνεχίστηκαν με έντονους ρυθμούς οι έρευνες για τον μέχρι πρότινος εξαφανισμένο Ανδρέα, με την Λέσχη των Ειδικών Δυνάμεων να φτάνει σήμερα το πρωί δυτικότερα προς την ΑΓΕΤ και να βρίσκει τελικά σε διαδικασία αποσύνθεσης το πτώμα του νεαρού.
«Μόλις εντοπίσαμε τη σκηνή είχαμε ψάξει και στον περιβάλλοντα χώρο, αλλά είχαμε ψάξει και στο πρώτο νταμάρι εχθές το απόγευμα που είναι σχεδόν κάτω από τη σκηνή, το οποίο ψάξαμε και σήμερα το πρωί, μήπως για κάποιο λόγο πηδούσε από εκεί και ήθελε να βάλει τέρμα στη ζωή του. Στη συνέχεια κινηθήκαμε δυτικότερα προς την ΑΓΕΤ που είχε ακόμα δύο νταμάρια. Στο δεύτερο νταμάρι, όπως φτάσαμε στη βάση του, δυστυχώς βρήκαμε τη σορό του αγνοούμενου σε αποσύνθεση. Λογικά είχε πέντε με έξι μέρες εκεί. Από ότι φαίνεται δεν γλίστρησε, αλλά πήδηξε παίρνοντας φόρα από την άκρη του γκρεμού. Χτύπησε σε έναν μεγάλο βράχο και διαλύθηκε το κορμί του, ενώ στη συνέχεια κύλησε λίγο παρακάτω στη βάση του νταμαριού», ανέφερε ο κ. Ηλιόπουλος.

Πυροσβεστική Υπηρεσία και ΕΜΑΚ έσπευσαν άμεσα

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, εκείνη τη στιγμή πραγματοποιούσαν έρευνες και η Πυροσβεστική Υπηρεσία αλλά και η ΕΜΑΚ σε άλλο σημείο. Εφόσον ανακάλυψαν τον άτυχο νεαρό ειδοποίησαν αμέσως τους αρμόδιους φορείς, όπου και σύμφωνα με τον κ. Ηλιόπουλο έσπευσαν άμεσα για να επιληφθούν την συνέχιση της διαδικασίας. «Εκείνη τη στιγμή βρισκόταν εκεί και η Πυροσβεστική Υπηρεσία αλλά και η ΕΜΑΚ που ψάχναμε μαζί, όπου αμέσως ειδοποιήσαμε τον διοικητή της Πυροσβεστικής και τον Διοικητή της Αστυνομίας τον κ. Αλεξάκη. Έσπευσαν άμεσα στο σημείο για να επιληφθούν τη συνέχεια», δήλωσε ο αντιπρόεδρος.

«Δυστυχώς είχε προβλήματα και δεν τον προλάβαμε πιο νωρίς»

Ο κ. Ηλιόπουλος, ανέφερε ότι σε επικοινωνία που είχε με τη μητέρα του παιδιού γνωρίζει ότι θα έρθουν σήμερα στον Βόλο, αλλά παρ’ όλα αυτά δεν την ενημέρωσε για τις δυσάρεστες εξελίξεις. «Ύστερα από επικοινωνία με τη μητέρα του παιδιού ήξερα ότι θα ερχόντουσαν σήμερα και ξέρω ότι είναι στο δρόμο και πλησιάζουν». Ο αντιπρόεδρος της Λέσχης ειδικών Δυνάμεων αποκάλυψε ότι η ίδια η μητέρα τον ενημέρωσε πως ο γιος της είχε προβλήματα και πως χανόταν πολύ συχνά. «Απ’ ότι με ενημέρωσε η ίδια η μητέρα του είχε προβλήματα. Έφευγε συχνά και χανόταν για μέρες, παίρνοντας τη σκηνή μαζί του. Πριν τον Βόλο ήταν στο Αμύνταιο, στη Φλώρινα και πριν από εκεί, ήταν στο Σέιχ Σου, στη Θεσσαλονίκη. Απ’ ότι κατάλαβα είχε κάποιες τάσεις περίεργες», δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Ηλιόπουλος. Οι αναφορές που σοκάρουν όμως, δεν σταματούν εδώ καθώς ο αντιπρόεδρος σημειώνει ότι εφόσον η εξαφάνιση δημοσιοποιήθηκε έλαβε προσωπικό μήνυμα από φίλο του άτυχου Ανδρέα, πως τον είχε ενημερώσει ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του. «Όταν το ανάρτησα δημόσια πήρα ένα μήνυμα από φίλο του στις 6 το πρωί, λέγοντάς μου ότι πριν από έξι με επτά ημέρες που ήρθε σε επικοινωνία μαζί του, του ανακοίνωσε ότι θα βάλει τέρμα στη ζωή του. Δυστυχώς είχε προβλήματα και δεν τον προλάβαμε πιο νωρίς. Η ελπίδα ποτέ δεν τελειώνει. Είχαμε την ελπίδα ότι θα τον βρούμε ζωντανό».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.