Βολιώτης έβαλε στον σκουπιδοτενεκέ το κεφάλι της συζύγου του!

Φυλάκιση με αναστολή σε 55χρονο, για ενδοοικογενειακή απειλή

Ένοχο έκρινε έναν 55χρονο Βολιώτη, που κατηγορούνταν για ενδοοικογενειακή απειλή σε βάρος της πρώην συζύγου του, διότι τη ζήλευε και τον καταδίκασε σε φυλάκιση έξι μηνών με αναστολή και δικαίωμα έφεσης.
Η υπόθεση αφορούσε ενδοοικογενειακό επεισόδιο που έγινε στο σπίτι του ζευγαριού στον Βόλο, τον Αύγουστο του 2019.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο άνδρας, ζήλευε που τη γυναίκα του, την πήγαινε στη δουλειά ένας συνάδελφός της, με αποτέλεσμα να μαλώσουν, να την πιάσει από τα μαλλιά και να βάλει το κεφάλι της στον κάδο απορριμμάτων, ενώ της έλεγε ότι θα πεθάνει! Ο κατηγορούμενος εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο και η πρώην σύζυγός του και παθούσα, κατέθεσε ως μάρτυρας, λέγοντας ότι ενώ ο κατηγορούμενος γνώριζε ότι έχει πρόβλημα με τον αυχένα, της έβαλε το πρόσωπο στον κάδο, με αποτέλεσμα η ίδια να τρομοκρατηθεί για τη ζωή της. Επίσης η γυναίκα, είπε ότι με αυτή του την κίνηση ο 55χρονος, επιδείνωσε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, με αποτέλεσμα να είναι απαραίτητα τα φάρμακα 10 μήνες μετά το επεισόδιο.

Φυλάκιση για ψευδή κατάθεση και δυσφήμιση

Το ίδιο Δικαστήριο καταδίκασε σε φυλάκιση 18 μηνών με αναστολή και δικαίωμα έφεσης μια 70χρονη από τον Βόλο, που δυσφήμισε τον πρώην γαμπρό της, ώστε η κόρη της να πάρει την επιμέλεια της ανήλικης κόρης τους.
Τον Μάρτιο του 2019 η γυναίκα κατέθεσε ως μάρτυρας σε δίκη στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, για αίτηση διαζυγίου και επιμέλεια της εγγονής της.
Η γυναίκα, πιθανόν για να βοηθήσει την κόρη της να πάρει την επιμέλεια του παιδιού, είχε καταθέσει ψευδώς, ότι ο πατέρας του ανήλικου κοριτσιού ήταν υπερπροστατευτικός μαζί της και θέλει να έχει να έχει λόγο για όσα γίνονται στο σπίτι σε σχέση με το παιδί.
Στη συνέχεια, ο άνδρας κατέθεσε μήνυση σε βάρος της πρώην πεθεράς του για ψευδή κατάθεση και συκοφαντική δυσφήμιση, που χθες εκπροσωπήθηκε από συνήγορο.
Ως μάρτυρας κατέθεσε η κόρη της και μητέρα του ανήλικου παιδιού, που ανέφερε ότι ο πρώην σύζυγός της, αγαπάει το παιδί τους, η μητέρα της δεν εννοούσε όσα είπε στο Δικαστήριο και η γυναίκα έκανε λάθος, με αποτέλεσμα η 70χρονη να καταδικαστεί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.