Βόλος: Δεν άφηνε τα παιδιά, να δουν τον πατέρα τους

Καταδικάστηκε μια 37χρονη, που κρατήθηκε, μετά από καταγγελία

Με την κατηγορία της παραβίασης δικαστικής απόφασης συνελήφθη μετά από καταγγελία του συζύγου της μια 37χρονη γυναίκα, η οποία δεν άφηνε τον πρώην σύζυγό της να δει τα τρία ανήλικα παιδιά τους, όπως όρισε το Δικαστήριο.
Η γυναίκα συνελήφθη το πρωί της Κυριακής, κρατήθηκε το βράδυ στα κρατητήρια και χθες δικάστηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.
Η 37χρονη έχει τρία αγόρια, μαθητές Δημοτικού με τον 46χρονο πρώην σύζυγό της και δικαστική απόφαση όριζε να βλέπει τα παιδιά και ο άνδρας.
Ωστόσο, το Σάββατο που πήγε να τα δει, σε κωμόπολη περιφερειακά του Βόλου, η γυναίκα δεν τον άφησε, με το πρόσχημα ότι δεν ήθελαν τα παιδιά να δουν τον πατέρα τους.
Τότε ο 46χρονος έκανε καταγγελία στην Αστυνομία, η γυναίκα συνελήφθη, διανυκτέρευσε την Κυριακή στο κρατητήριο, ενώ τα παιδιά έμειναν με τη γιαγιά τους και χθες κάθισε στο εδώλιο του Δικαστηρίου.
Ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει καταθέσει αίτηση να αναλάβει την επιμέλεια των παιδιών και κατέθεσε ότι από τον περασμένο Φεβρουάριο η πρώην σύζυγός του συστηματικά δε τον αφήνει να δει τα παιδιά τους.
Το Δικαστήριο έκρινε τη γυναίκα ένοχη και την καταδίκασε σε φυλάκιση 10 μηνών με αναστολή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.