Βόλος: Έδωσαν δεύτερη ευκαιρία στην 54χρονη που χτύπησε γιο, σύντροφο, αστυνομικούς

Tι αποφάσισε το δικαστήριο

Μια δεύτερη ευκαιρία έδωσε το Δικαστήριο σε μια 54χρονη γυναίκα από την Ουκρανία, που όταν πίνει… βγαίνει εκτός εαυτού και την 25η Μαρτίου χτύπησε τον 18χρονο γιο της, τον 75χρονο σύντροφό της και αστυνομικούς που πήγαν να τη συλλάβουν!
Η γυναίκα κρατήθηκε στην Αστυνομία από τη Δευτέρα και πήρε προθεσμία να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές χθες, προκειμένου να της οριστεί συνήγορος. Όντως το Δικαστήριο της όρισε συνήγορο, που μετά από πρόταση του εισαγγελέα δέχτηκε να γίνει ποινική διαμεσολάβηση, ώστε να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία το ζευγάρι.
Το δικαστήριο αναβλήθηκε για τις 5 Απριλίου και αν μέχρι τότε δεν προχωρήσει η διαδικασία, τότε θα γίνει η δίκη.

«Απειλεί να με σκοτώσει αν χωρίσουμε»!
Σε δηλώσεις του ο 75χρονος άνδρας ανέφερε ότι μετά τον θάνατο της πρώτης συζύγου του με την οποία έζησε 40 χρόνια, αναζητούσε συντροφιά για να παντρευτεί και να μην μείνει μόνος. Με την αλλοδαπή γνωρίστηκαν μέσω ίντερνετ, όταν της είπε ότι θα την παντρευόταν παραιτήθηκε από το δημόσιο της Ουκρανίας, που εργαζόταν ως πολιτικός μηχανικός και ήρθαν με το παιδί της στον Βόλο.
Ο ίδιος, συνταξιούχος, ομολόγησε ότι η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει με το πρόβλημα που είχε η γυναίκα με το αλκοόλ, το οποίο ο ίδιος δεν γνώριζε, αλλά έμαθε όταν άρχισε να βρίσκει στο σπίτι άδεια μπουκάλια. Επίσης ανέφερε ότι ενώ γνώρισε μια μορφωμένη γυναίκα, για να περάσει ήρεμα τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής του, πλέον έφτασε στο σημείο να τον χτυπάει και να τον απειλεί ότι θα τον σκοτώσει αν τη χωρίσει…
Πλέον από τους ίδιους εξαρτάται να λύσουν τις διαφορές τους με τη βοήθεια ειδικών που θα ορίσει η Εισαγγελία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.