Βόλος: «Είμαι άστεγος δέκα ολόκληρα χρόνια…»

Συγκλονίζει συμπολίτης που απευθύνθηκε και έλαβε βοήθεια απ΄τον «Εσταυρωμένο»

Είναι συγκλονιστικές οι ιστορίες που αναδεικνύονται μέσα από την καθημερινότητα και στην πόλη μας, η οποία περιλαμβάνει, ανεργία, ανέχεια, πόνο… Ο «Εσταυρωμένος», ένας φορέας με πλούσια δράση έως σήμερα, προσπαθεί με τα στελέχη- εθελοντές του και κάθε δωρητή, να προσφέρει και να απαλύνει το δράμα ανθρώπων, που δεν έχουν ακόμη και το αυτονόητο… ένα πιάτο φαγητό! Κάποιοι, εξακολουθούν να μην έχουν ούτε στέγη, εν μέσω μάλιστα τέτοιων θερμοκρασιών…
Συγκλονιστική είναι η περίπτωση ενός 30χρονου άστεγου συμπολίτη, που αναδεικνύει ο «Εσταυρωμένος»…
Συνομιλεί με τον π. Θεόδωρο Μπατάκα, τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου, και στην εκπομπή του «Ε», στην «ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ».
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση του «Εσταυρωμένου», «με τον τρόπο αυτό, ενημερώνουμε τους καλούς μας συμπολίτες για ένα θέμα που είναι ντροπή για την Ελλάδα του 2021.
Όσο περνά ο καιρός αυξάνονται οι περιπτώσεις αστέγων (όλων των ηλικιών, άνδρες και γυναίκες) που εκλιπαρούν για λίγη αγάπη και φιλοξενία, έως ότου περάσει ο χειμώνας.
Ο «Ε», λόγω της μεγάλης κακοκαιρίας -που αναμένεται- τον φιλοξενεί στο ξενοδοχείο του κ. ΜΠΑΛΛΑ, στην Αγριά.
Στο σημείο αυτό, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τους ιδιοκτήτες του «HOTEL BALLAS» -το ζεύγος Μάριο και Ευμορφία Μπάλλα- για τη δωρεάν φιλοξενία αυτού του νέου. Η συνεργασία τους με τον «Ε» επαναλήφθηκε και για άλλους άστεγους.
O «E», προ ημερών του προσέφερε : ένα ποδήλατο, φάρμακα, οικονομικό βοήθημα, ενδύματα, εισιτήρια για τις αστικές συγκοινωνίες και καινούργια αθλητικά υποδήματα. Η σχετική ανάρτηση στο https://www.estavromenos.net/2021/02/10-047.html

Η.Κ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.