Βόλος: Ιδιοκτήτρια κατέβασε το ρεύμα και πέταξε στον δρόμο ενοικιάστρια από γκαρσονιέρα!

Δικάστηκε χθες στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 μηνών

Στο δρόμο βρέθηκε μια καθαρίστρια που νοίκιασε μια γκαρσονιέρα για να μείνει περιφερειακά του Βόλου, καθώς η ιδιοκτήτρια πήγε, της κατέβασε τον γενικό του ρεύματος και την πέταξε στον δρόμο.
Η 53χρονη ιδιοκτήτρια δικάστηκε χθες στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 μηνών μετά από μήνυση της ενοικιάστριας.
Όλα έγιναν στις αρχές του 2021, όταν η γυναίκα νοίκιασε την γκαρσονιέρα, αντί 200 €, ενώ το επίσημο συμβόλαιο ανέφερε το ένα τέταρτο της τιμής, στα 50 €. Η ενοικιάστρια έδωσε 300 € προκαταβολή, μετακόμισε, αλλά δεν έκανε ηλεκτρονική αποδοχή του συμβολαίου και μετέφερε στο όνομά της την παροχή ρεύματος.
Η ιδιοκτήτρια κατέθεσε ότι δεν ανέχτηκε αυτή την συμπεριφορά και τον Φεβρουάριο του 2021, πήγε ένα βράδυ στο σπίτι, κλείνει τον κεντρικό παροχής ρεύματος και με δικό της κλειδί μπήκε στη γκαρσονιέρα. Προκαλώντας φασαρία, πέταξε την ενοικάστρια μέσα στο σκοτάδι, την πέταξε έξω από το σπίτι.
Η 50χρονη καθαρίστρια κλειδώθηκε έξω από το σπίτι και αναζητούσε μέσα στην καραντίνα σπίτι φιλικό για να μείνει, ενώ σε όλη την πόλη του Βόλου λειτουργούσε μόνο ένα ξενοδοχείο. Η ιδιοκτήτρια την πέταξε έξω μόνο με τα ρούχα που φορούσε και την τσάντα της, ενώ την επόμενη ημέρα άλλαξε και κλειδαριά, χωρίς να μπορεί η γυναίκα να πάρει τα υπάρχοντά της.
Χθες το δικαστήριο έκρινε την ιδιοκτήτρια ένοχη και την καταδίκασε σε φυλάκιση 4 μηνών με αναστολή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.