Βόλος: Κυκλοφορούσαν αυτοκίνητο και μοτοσικλέτα με την ίδια πλαστή πινακίδα!

Την άλλαζαν, όπως εξυπηρετούσε! Καταδίκη πατέρα και γιου

Ένοχους για πλαστογραφία μετά χρήσης από κοινού και ψευδή υπεύθυνη δήλωση έκρινε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου έναν 30χρονο από την Αλβανία και τον 65χρονο πατέρα του.
Οι κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν ερήμην, ο πρώτος σε συνολική ποινή οκτώ μηνών και ο πατέρας του σε συνολική ποινή φυλάκισης 12 μηνών, με αναστολή.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στις 4 Ιανουαρίου 2019 και στις 31 Μαΐου 2019, είχαν ένα αυτοκίνητο και μια μοτοσικλέτα με πλαστή πινακίδα.
Στις αρχές του 2019 είχαν καταθέσει ψευδώς με υπεύθυνη δήλωση στην Εφορία ότι τα δύο οχήματα ιδιοκτησίας τους ήταν σε ακινησία, ωστόσο, όπως διαπιστώθηκε από έλεγχο της Αστυνομίας τη χρησιμοποιούνταν και την άλλαζαν από το δίκυκλο στο αυτοκίνητο.
Ένοχος για λαθρεμπορία καπνού
Επίσης το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου καταδίκασε σε φυλάκιση 18 μηνών ερήμην, με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, έναν 24χρονο από το Πακιστάν, που κατηγορούνταν για λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο στις 14 Οκτωβρίου 2020 στο Βόλο, ο αλλοδαπός συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκαν περίπου 100 κούτες τσιγάρα και συσκευασίες με λαθραίο καπνό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.