Βόλος: Πήρε εξιτήριο ο μαθητής Γυμνασίου που του καρφώθηκε πόμολο στο χέρι!

Απίστευτο κι όμως αληθινό περιστατικό, ενημερώθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες

Απίστευτο κι όμως αληθινό ήταν το περιστατικό που έλαβε χώρα την Πέμπτη σε Γυμνάσιο της πόλης, όταν πόμολο καρφώθηκε στο χέρι μαθητή! Σύμφωνα με τις πληροφορίες η τάξη του έφηβου μαθητή είχε κενό εκείνη την ώρα. Το κουδούνι του σχολείου χτύπησε για να βγουν διάλειμμα τα υπόλοιπα παιδιά και η πόρτα μιας σχολικής αίθουσας άνοιξε από μία μαθήτρια με το πόμολο να καρφώνεται κάτω από τον αγκώνα του μαθητή!
Το θέαμα ήταν πρωτοφανές και αμέσως οι καθηγητές «έπεσαν» πάνω στον μαθητή, προσπαθώντας να τον ηρεμήσουν και να κρατήσουν το χέρι σε όρθια θέση. Η Διευθύντρια την ίδια στιγμή κάλεσε το ΕΚΑΒ και ενημέρωσε το κέντρο ότι πρόκειται για ατύχημα σε σχολείο, ειδοποίησε και τους γονείς του παιδιού. Στο σχολείο έφτασε άμεσα μηχανή του ΕΚΑΒ με γιατρό και στα επόμενα λεπτά κατέφθασε και ασθενοφόρο. Η Διευθύντρια του σχολείου συνόδευσε τον μαθητή στο Νοσοκομείο και είχε ήδη συνεννοηθεί με τους γονείς του να βρεθούν εκεί.
Μόλις το παιδί πέρασε την πόρτα των επειγόντων οι γιατροί έμειναν άναυδοι με το θέαμα, καθώς δεν είχαν ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Το παιδί υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και ευτυχώς το πόμολο δεν είχε «πειράξει» μύες ή κόκαλα. Μάλιστα χθες το απόγευμα έλαβε εξιτήριο και τη Δευτέρα όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει και πάλι στο σχολείο.
Σημειώνεται πως η Διευθύντρια του σχολείου μετά τον τραυματισμό ενημέρωσε και την Πυροσβεστική, εάν τυχόν ήταν αναγκαία η επέμβασή της αλλά και τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.