Βόλος: Σκοτώθηκαν και οι δυο, πηγαίνοντας για δουλειά τη γυναίκα του…

Το δρομάκι από το οποίο βγήκε το δίκυκλο στην εθνική οδό
Το ζευγάρι συμπολιτών χθες το πρωί στις Αλυκές

Τραγικό τέλος επιφύλαξε η τύχη σε ένα ζευγάρι από τις Αλυκές, που χάθηκε σε τροχαίο δυστύχημα χθες το πρωί στο ύψος της «Φαρίντα», καθώς το δίκυκλο στο οποίο επέβαινε, συγκρούστηκε διαδοχικά με δύο αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους.
Το δυστύχημα έγινε λίγο μετά τις 8 χθες το πρωί στο δρόμο Βόλου – Ν. Αγχιάλου, στο ύψος του πρώην νυχτερινού κέντρου «Φαρίντα», όταν το δίκυκλο βγήκε από δρομάκι στην εθνική οδό και το ρεύμα προς Βόλο, αρχικά συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 56χρονος. Ο οδηγός φαίνεται ότι έκανε ελιγμό για να αποφύγει το μηχανάκι, αλλά φαίνεται να μην μπόρεσε να αποφύγει τη σύγκρουση, ενώ πάνω στο μοτοποδήλατο και τους δύο επιβάτες έπεσε ένα άλλο αυτοκίνητο μάρκας VW Golf, με οδηγό μια 41χρονη γυναίκα.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστούν θανάσιμα ο 68χρονος οδηγός και η 64χρονη σύζυγός του, Απόστολος και Μαρία Σακελλαρίου, γονείς δύο παιδιών και παππούδες τεσσάρων εγγονών, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας πήγαινε τη σύζυγό του για εργασία, στην περιοχή των Αλυκών.
Στο σημείο πήγαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τις σορούς του άτυχου ζευγαριού στο Νοσοκομείο, ενώ ο δρόμος έκλεισε προσωρινά και γινόταν εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω Αλυκών.
Η Αστυνομία
Σύμφωνα με ενημέρωση της Αστυνομίας, χθες το πρωί, σε περιοχή του Βόλου, δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 68χρονος ημεδαπός άνδρας και στο οποίο επέβαινε 64χρονη ημεδαπή γυναίκα συγκρούστηκε αρχικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 56χρονος ημεδαπός άνδρας και στη συνέχεια με άλλο διερχόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, οδηγούμενο από 41χρονη ημεδαπή γυναίκα.
Ο οδηγός και η συνεπιβάτισσα του δίκυκλου μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους, ενώ οι οδηγοί των δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων συνελήφθησαν για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα, καθώς είναι σε εξέλιξη η αστυνομική προανάκριση. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.