Βόλος: Τα … «βρήκαν» πατέρας και γιος που μάλωσαν για κληρονομικά-«Παρεξήγηση»

Αθώος για κλοπή ο 53χρονος

«Τα βρήκαν»… πατέρας και γιος που ήρθαν στα χέρια την Κυριακή στο σπίτι τους στον οικισμό ρομά Αλιβερίου, όπου ο 53χρονος πατέρας χτύπησε τον 37χρονο γιο του, λόγω διαφορών για κληρονομικά ζητήματα, ενώ ο δεύτερος κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα κλοπής.
Χθες πατέρας και γιος βρέθηκαν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο και δήλωσαν ότι θα πάνε σε ποινική διαμεσολάβηση και πήραν προθεσμία να έρθουν μέχρι την Τετάρτη 26 Ιουνίου να καταθέσουν τα έγγραφα ότι ξεκίνησαν τη διαδικασία.
Επίσης δεσμεύτηκαν, μέσω του συνηγόρου τους, ότι ο πατέρας θα μένει στο ισόγειο και ο γιος στον πρώτο όροφο του σπιτιού τους στη Ν. Ιωνία και δεν θα έρχονται σε επαφή.
Όσον αφορά στην κλοπή, την απέδωσαν σε παρεξήγηση, ο 37χρονος κατέθεσε ότι βρέθηκε το κινητό του, που είχε τα χρήματα στη θήκη σε άλλο μέρος…
Ο κατηγορούμενος επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για παρεξήγηση και όταν ο πατέρας ρωτήθηκε αν έκλεψε το κινητό και τα χρήματα από τον γιό του, το αρνήθηκε, λέγοντας ότι «δεν κλέβουμε, αλλά χαρίζουμε στα παιδιά μας»!
Σύμφωνα με την μήνυση που κατέθεσε ο γιος, ο 37χρονος μένει στην Αθήνα και ήρθε προ ημερών στον Βόλο, έμεινε στο σπίτι του πατέρα του στον οικισμό Αλιβερίου και μάλωσαν, με αποτέλεσμα ο 53χρονος να τον χτυπήσει με κατσαρόλα στο πρόσωπο, να τον απειλήσει κατά της ζωής του με μαχαίρι, και να του κλέψει ένα επώνυμο κινητό τηλέφωνο αξίας 1000 €, καθώς και ποσό 620 € σε μετρητά, ενώ ο κατηγορούμενος είχε καταθέσει στο Δικαστήριο ότι η νύφη του δημιουργεί όλα τα προβλήματα, για κληρονομικά ζητήματα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.