Αλυκές: Νεκροί σε τροχαίο ζευγάρι που επέβαινε σε μοτοποδήλατο

Το δρομάκι από το οποίο βγήκε το δίκυκλο στην εθνική οδό
Το δίκυκλο βρήκε από δρομάκι και συγκρούστηκε διαδοχικά με δύο αυτοκίνητα

Τραγικό τέλος επιφύλαξε η τύχη σε ένα ζευγάρι από τις Αλυκές, που χάθηκε σε τροχαίο δυστύχημα σήμερα το πρωί στο ύψος της «Φαρίντα», καθώς το δίκυκλο στο οποίο επέβαινε, συγκρούστηκε διαδοχικά με δύο αυτοκίνητα.
Το δυστύχημα έγινε λίγο μετά τις 8 σήμερα το πρωί στο δρόμο Βόλου – Ν. Αγχιάλου, στο ύψος του πρώην νυχτερινού κέντρου «Φαρίντα», όταν το δίκυκλο βγήκε από δρομάκι στην εθνική οδό και το ρεύμα προς Βόλο, αρχικά συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 56χρονος και στη συνέχεια συγκρούστηκε και με δεύτερο αυτοκίνητο που οδηγούσε μια 41χρονη γυναίκα.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστούν θανάσιμα ο 68χρονος οδηγός και η 64χρονη σύζυγός του, Απόστολος και Μαρία Σακελλαρίου, ενώ στο σημείο που δυστυχήματος περίοικοι άφησαν λουλούδια στη μνήμη τους.

Στο σημείο πήγαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τις σορούς του άτυχου ζευγαριού στο Νοσοκομείο, ενώ ο δρόμος έκλεισε προσωρινά και γινόταν εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω Αλυκών.

Από την Τροχαία Βόλου συνελήφθησαν τόσο ο 56χρονος, όσο και η 41χρονη γυναίκα που είχαν εμπλοκή στο δυστύχημα.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Αστυνομίας, σήμερα, Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023, το πρωί, σε περιοχή του Βόλου, δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 68χρονος ημεδαπός άνδρας και στο οποίο επέβαινε 64χρονη ημεδαπή γυναίκα συγκρούστηκε αρχικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 56χρονος ημεδαπός άνδρας και στη συνέχεια με άλλο διερχόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, οδηγούμενο από 41χρονη ημεδαπή γυναίκα.
Ο οδηγός και η συνεπιβάτισσα του δίκυκλου μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους, ενώ οι οδηγοί των δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων συνελήφθησαν για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.