«Υπάρχουν ακόμη παρεπόμενα στον οργανισμό Βολιωτών λόγω ρύπανσης και σκόνης των πλημμυρών»!

Σύμφωνα με τον παθολόγο Απόστολο Παντσά

«Υπάρχουν ακόμη παρεπόμενα στον οργανισμό Βολιωτών λόγω ρύπανσης, σκόνης Αφρικής, και σκόνης των πλημμυρών», ανέφερε χθες στο Ράδιο Ένα, ο συμπολίτης παθολόγος Απόστολος Παντσάς. Ο γιατρός μίλησε για τα ζητήματα του αέρα σημειώνοντας ότι υπάρχουν ακόμη παρεπόμενα στον οργανισμό πολλών λόγω της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, της σκόνης της Αφρικής, αλλά και της σκόνης των πλημμυρών που δεν καθαρίστηκαν ποτέ καλά στην πόλη.

Σύμφωνα με τον κ. Παντσά τα παραπάνω συντελούν σε αυτό που ειπώθηκε και στην προ μηνών ημερίδα για την αέρια ρύπανση ότι 196 μέρες τον χρόνο ο αέρας της πόλης του Βόλου είναι μη αναπνεύσιμος και αυτό εκφράστηκε κλινικά με έναν βήχα που δεν περνάει, που, όπως τόνισε ο ίδιος, φεύγει και έρχεται.

«Εάν προσθέσουμε και τις μολύνσεις του covid που δεν εξαφανίστηκαν, καθώς υπάρχουν νοσήσεις, κάνουν ένα σκηνικό όχι τόσο καλό για τον οργανισμό. Έχουμε επιβάρυνση και από τις βιομηχανίες που δουλεύουν στα όρια της πόλης και φτιάχνουν ένα μείγμα ανησυχητικό», κατέληξε ο Βολιώτης παθολόγος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.