Τα αποτελέσματα της Β’ ΕΠΣΘ (Κυριακή 30/01)

Πρωινό γεμάτο γκολ ήταν το σημερινό (Κυριακή 30 Ιανουαρίου) για τη Β’ ΕΠΣΘ, με τις ομάδες να αποδεικνύονται ιδιαίτερα παραγωγικές σε παιχνίδια γεμάτα συγκινήσεις. Ξεχωρίζει η νίκη του Άνθιμου Γαζή επί του Κενταύρου ΝΠ, με το σύνολο του Παναγιώτη Κουρούπη να είναι μοναδικό αήττητο στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ, τόσο σε Α’ όσο και σε Β’.

Για παράδειγμα, ένα τέτοιο παιχνίδι ήταν αυτό ανάμεσα σε Νέους Αγίας Άννας και Μαγνησιακό. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν, οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή, αλλά στο τέλος οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς της ισοπαλίας.

Συγκεκριμένα, ο Μαγνησιακός προηγήθηκε στο 10’ με κεφαλιά του Γκλαβίνη μετά από σέντρα του Νούσια, ενώ με πέναλτι που κέρδισε ο Κόκκαλης στο 26’, ο Καφετζί έκανε το 1-1. Οι Νέοι Αγίας Άννας έκαναν το σκορ 2-1 με σουτ του Πατσή στο 36’, ενώ ο Μαγνησιακός ισοφάρισε στο 62’ με μπαλιά του Κατσίφα και σουτ του Κέκια σε κόντρα επίθεση. Στο 77’ οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι το προβάδισμα, όταν μετά από σουτ του Μουλαλίου ο Καφετζί πήρε το ριμπάουντ για το 3-2, ενώ στις καθυστερήσεις, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι στον Μαγνησιακό για χτύπημα πάνω στον Χρυσάνθη, με τον Τσαπέρο να διαμορφώνει το τελικό 3-3 με εύστοχη εκτέλεση.

Aνυπέρβλητο αποδείχθηκε το εμπόδιο του Ελευθεριακού για την ομάδα του Πηλέα που γνώρισε την ήττα με σκορ 3-5. Αφού δέχθηκε 4 γκολ μόνο στο πρώτο ημίχρονο(!), ο Ζουλένκο στο 50’ έκανε το 1-4 με σουτ, ενώ στο 60’ ο Μαστακούλης με πλασέ το 2-4. Ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικο 3-5 με σουτ έξω από την περιοχή στο 75’.

Εύκολο έργο είχε η ΑΠΟΒ παράλληλα στην έδρα της Νέων Αθλητών Νίκης, επικρατώντας με το ευρύ 1-6.

Το 0-1 έγινε με πλασέ του Έντι Νταϊλάνι στο 18’ από ασίστ του Χουμπλή, ενώ με σουτ ο Παρθένης στο 50’ έκανε το 0-2. Από ασίστ του Νταιλάνι ο Τσόχας με σουτ έκανε το 0-3, ενώ οι ΝΑ Νίκης μείωσαν σε 1-3, πριν ο Παρθένης και πάλι, στο 71’ κάνει με σουτ το 1-4. Ακολούθησαν το γκολ του Χουμπλή στο 76’ με σουτ μετά από ασίστ του Παρθένη, και η κεφαλιά του Νταϊλάνι στο 81’ από ασίστ του Τσόχα για το τελικό 1-6.

Κένταυρος ΝΠ-Άνθιμος Γαζής 0-2
Συνεχίζει να είναι η μοναδική αήττητη ομάδα της ΕΠΣΘ –σε Α’ και Β’- ο Άνθιμος Γαζής, μετά και τη νέα εκτός έδρας νίκη επί του Κένταυρου ΝΠ με 0-2. Τα δύο τέρματα που έκριναν την αναμέτρηση υπέρ της ομάδας του Παναγιώτη Κουρούπη μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Πασχαλόπουλος στο 61’ μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα, ενώ στο 74’ με ατομική ενέργεια ο Κίτσας διαμόρφωσε το τελικό 0-2. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 20’ σε σέντρα-σουτ του Λαμπαδάρη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.