Για έβδομη συνεχή χρονιά στον πάγκο του Σαρακηνού ο Φασουράκης

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά θα βρίσκεται στον πάγκο του Σαρακηνού ο Γιάννης Φασουράκης, όπως ανακοινώνει σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου. Μετά από την πετυχημένη περυσινή χρονιά, όπου οι “μελανέρυθροι” απέδωσαν όμορφο ποδόσφαιρο και κατέκρησαν την πρώτη θέση του 1ου Ομίλου της Α’ ΕΠΣΘ, η συνέχισε της συνεργασίας ήταν σχεδόν δεδομένη κι από τις δύο πλευρές, κάτι που επιβεβαιώνει και η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος. Σε αυτό αναφέρεται ότι βοηθός του Γιάννη Φσουράκη αναλαμβάνει ο Θανάσης Ψαρόμπας, ενώ υπεύθυνοι για την ολοκλήρωση των μεταγραφών θα είναι οι παίκτες της ομάδας Γιάννης Τσιαγιάννης, Δημήτρης Μοράλες και Άκης Χάνος. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρει τα εξής:

“To ΔΣ του ΑΣ Σαρακηνός 1951 ανακοινώνει ότι για έβδομη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Γιάννης Φασουράκης θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Επίσης γίνεται γνωστό ότι ο Θανάσης Ψαρόμπας θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή μας. Το τεχνικό επιτελείο παράλληλα θα πλαισιωθεί και από τους Γιάννη Τσιγιάννη, Δημήτρη Μοράλες και Άκη Χάνο, που αναλαμβάνουν καθήκοντα ολοκλήρωσης των μεταγραφικών κινήσεων του συλλόγου”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.