12 χρόνια από την πρώτη ευρωπαϊκή εμφάνιση του Ολυμπιακού Βόλου

Οι αναμνήσεις των οργανωμένων οπαδών

Την πρώτη ευρωπαϊκή παρουσία του Ολυμπιακού Βόλου θυμούνται οι οργανωμένοι οπαδοί των «ερυθρόλευκων», με τους Austrian Boys αλλά και τους Malavetas ν’ αναφέρονται στο παιχνίδι με τη Ραντ στο Βελιγράδι.

«14-Ιουλίου-2011. 12 χρόνια πέρασαν από την κορυφαία οπαδική μας στιγμή. Αξέχαστη εκδρομή. Ιστορική επιτυχία! Η πρώτη μας ευρωπαϊκή εκδρομή!

ΥΓ: ΒΟΛΟΣ στα εύκολα… ΒΟΛΑΡΑ στα δύσκολα!!!» σημειώνουν οι Austrian Boys.

επίσης, οι Malavetas αναφέρουν: «14/7/2011 Βελιγράδι. Δώδεκα χρόνια από το πρώτο ευρωπαϊκό ματς της ομάδας μας και την πρώτη οργανωμένη εκδρομή εκτός χώρας.

300 Βολιώτες κοκκινίζουν την γωνία του γηπέδου της Ράντ Βελιγραδίου και πανηγυρίζουν έξαλλα το διπλό της ομάδας μας (0-1) με σκόρερ τον τεράστιο Αργεντίνο Χουάν Μαρτίν.

Ένα όμορφο ευρωπαϊκό ταξίδι ξεκινά (σε τέσσερα ματς είχαμε 3 νίκες και 1 ισοπαλία) αλλά δυστυχώς θα τελειώσει άδοξα πριν τα ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν λόγο της αποβολής της ομάδας μας από την UEFA. Τελικά η ομάδα μας δικαιώθηκε από την ΕΠΟ αλλά η ρετσινιά που άφησαν οι τότε παράγοντες της ομάδας έμεινε…».

Σε εκείνο το παιχνίδι ο Ολυμπιακός Βόλου είχε επικρατήσει 0-1, με τέρμα του Μαρτίν στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε στο 77’ δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ του Ούμπιδες.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ραντ Βελιγραδίου (Σλάβκο Πέτροβιτς): Ντανίλοβιτς, Πάντιτς, Μρκέλα (93′ Κόσοριτς), Γιοβάνοβιτς (79′ Πρσο), Πάβλοβιτς, Μιλινόγιεβιτς, Άντριτς (68′ Μάλμπασιτς), Μίτροβιτς, Κόχιτς, Στανόγιεβιτς, Λέκοβιτς.

Ολυμπιακός Βόλου (Χαβιέ Γκράθια): Γιακούποβιτς, Τομάς, Ουμπίδες, Άλβαρες, Μπρέσκα (89′ Σκέμπρι), Σανκαρέ, Ρόκας, Σέλεσι, Μόνχε (79′ Ακόστα), Μητρόπουλος, Μαρτίν (93′ Νταρμπιόν).

Κίτρινες κάρτες: Μιλινόγιεβιτς (48′, Ραντ), Στανόγιεβιτς (93′, Ραντ).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.