Συνεχίζεται το ξεκαθάρισμα στη Νίκη Βόλου

Μετά τη λύση του συμβολαίου του Γιώργου Δεληζήση

 

 

Ο Γιώργος Δεληζήσης αποτελεί παρελθόν από τη Νίκη Βόλου, ωστόσο έπεται και συνέχεια, μιας και τις επόμενες ημέρες αναμένεται και άλλοι παίκτες να λύσουν τα συμβόλαιά τους.

Σιαφά, Οσαϊσόλα, Ροχάνο, Δημητρίου και Τσουκαλάς παίρνουν σειρά, ενώ δεν αποκλείεται το ίδιο να συμβεί και με τον Νέτι Μέτσε. Για τον Λογαρά επίσης έρχεται στο προσκήνιο η επιστροφή του στον ΠΑΟΚ Β’, οπότε μαζί με αυτήν του Μπάγιτς, αναμένεται οι αποχωρήσεις από το ρόστερ της Νίκης να φτάσουν τουλάχιστον τις οκτώ, χωρίς να υπολογίζει κανείς την πιθανότητα παίκτες τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονται να μην ανανεώσουν, ή κάποιοι ακόμη να πάρουν μεταγραφή.

Για την ενίσχυση πάλι, κινήσεις γίνονται, αλλά όχι βιαστικές, με τον στόχο να είναι να έχουν ουσία και να δώσουν το κάτι παραπάνω στη Νίκη Βόλου τη νέα χρονιά, που θα είναι και πάλι απαιτητική.

Κλείνει το θέμα Ελευθερόπουλου

Την ίδια στιγμή, μέσα στην εβδομάδα καλώς εχόντων των πραγμάτων αναμένεται να κλείσει το θέμα με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλου και την επισημοποίηση της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Το μόνο που λέγεται ότι απομένει είναι οι υπογραφές, με τον τεχνικό της Νίκης Βόλου και τον συνεργάτη του Στέλιο Βενετίδη ωστόσο να συνεχίζουν κανονικά τη δουλειά για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.